24 March 2015

Frans Masereel Centrum

Sain viettää osan viime viikosta Frans Masereel Centrumissa, jossain Belgian maaseudulla. Paikka oli printtitaivas! Frans Masereel on taiteilijoille / grafiikan harrastajille suunnattu keskus, missä voi tehdä kaikkea metalligrafiikasta serigrafiaan.

Tämä viikko oli tarkoitettu opiskelijoille, joten lähes kaikki materiaalit olivat ilmaisia. Opiskelijoita oli lisäksi Brysselistä ja Kiinasta. Majoituimme pienissä neljän hengen taloissa. Aamuisin sai herätä auringon valoon ja kukon kiekumiseen.

Tein viikon aikana vähän metalligrafiikkaa ja serigrafiaa. Kävin kävelyllä, piirtelin nurmikolla ja nautin auringosta. Tuli vähän vieroitushoitolafiilis. Mieletön paikka!

Untitled

9 March 2015

flower power

Eilen tuntui jo ihan keväältä. Suunnitellaan kämppiksen kanssa parvekkeelle istutuksia ja grillibileitä. Olen piirtänyt paljon ja tehnyt koulujuttuja. Istunut vakavana lattialla piirtämässä kuvaa itsestäni.

3 March 2015

Doodling

Talon kissa on jumissa jossain sisäpihalla. Ääni kuuluu, mutta kissaa ei näy. Turhautunut olo. Huomenna saadaan toivottavasti apua paikalle ja Luis pelastettua. Onneksi kissat ovat sitkeitä.

Muuten menee erittäin hyvin. Luonnoskirjan sivut täyttyvät hurjaa vauhtia.