5 June 2015

Time to do something new

Kolmas vuosi opintoja alkaa olla takana. Periaatteessa voisin olla jo valmistunut kandiksi, mutta vaihdon(kin) takia asia siirtyy hieman. Lähtö vaihtoon oli ehdottomasti paras päätös. Kokemus on vaatimattomasti sanottuna ollut yksi parhaista asioista elämässäni. Asuminen hetken jossain muualla on avartanut ja inspiroinut niin monella tapaa. Ajatus siitä, mitä haluan tehdä ja saavuttaa elämässäni ja minkälaisten asioiden kanssa olen tyytyväinen on selkeytynyt. Olen miettinyt miten valmistua mahdollisimman nopeasti, missä suorittaisin maisterin ja minne voisin muuttaa. Ja vaikka mikään ei ole mitenkään varmaa ja opiskelijan tili huutaa pyöreää nollaa, niin silti kaikki tuntuu hyvällä tapaa avoimelta ja jännittävältä.

Tämä blogi ei ole koskaan varsinaisesti keskittynyt mihinkään. Se on täynnä päähänpistoja ja erilaisia asioita vuosien varrelta. Olen jakanut valikoituja palasia elämästäni, tai prosessoinut omia ajatuksiani tämän blogin kautta. Blogi on minulle leikkikenttä, mutta luulen että haluan astua tältä hiekkalaatikolta ja vallata myös uusia paikkoja. Välillä täällä tuntuu liian makealta ja keskittyminen on pahasti hukassa. Ja koska en juurikaan kirjoita mitään, en myöskään saa kommentteja saati minkäänlaista keskustelua aikaan. Ehkä kaipaan vuorovaikutusta.

En ole lopettamassa tätä blogia (en luovuta niin helposti), mutta jonkinlaisen uuden alun tarvitsen. Luultavasti joku uusi projekti mikä keskittyisi enemmän graafiseen suunnitteluun ja kuvittamiseen. Perustin blogin vuosia sitten. Olin silloin turhautunut kun en saanut haluamaani opiskelupaikkaa. Lisäksi olin erittäin epäluovassa toimistotyössä, joten blogi oli vastapainoa silloiselle elämälleni. Blogi on ollut minulle monella tapaa hyödyksi, mutta tällä hetkellä koen hyödyllisempänä keskittyä enemmän muihin asioihin. Katsotaan nyt mitä keksin... ;)

1 comment:

  1. Blogisi on kyllä ollut oikea persoonallinen väripilkku!

    ReplyDelete