25 May 2015

Something Antwerp folder

Graafisen suunnittelun projektina tein täällä Antwerpenissa ison kansion. Kansio on täynnä minua inspiroivia asioita ja sisällön voi jakaa kolmeen osaan: tein, keräsin, löysin. Mappi koostuu siis kuvituksista/piirroksista ja valokuvista sekä asioista mitä olen täällä ollessani kerännyt.

Koko projekti toimi kuin eräänlaisena terapiana ja taideprojektina itselleni. Sain astua hetkeksi pois koneen äärestä ja tehdä vapaasti mitä huvittaa. Sain miettiä mitä haluan itse saavuttaa tällä projektilla ja minkälaisten asioiden tekemisestä nautin. Kansio myös tallentaa tunnelmaa ja muistoja täältä ja auttaa itseänikin hahmottamaan mitä tuli tehtyä näinä menneinä kuukausina. Eli taas ajatusten prosessointia.

Kansio-idea lähti keräilystä ja siitä että halusin luoda herbario-tyylisen kokoelman. Asian mihin saatan aina lisätä sivuja ja tarvittaessa levittää kaikki löydökset ja nähdä koko kokoelman kerralla. Kansio myös antoi minulle vapauden keskittyä mahdollisimman paljon kaupungin tutkimiseen ja vapaaseen työskentelyyn. Eli sopiva projekti vaihtarille ja kiinnostava minulle itselleni.

Kansio sisältää monta sivua ja jokaisen asiaan lisäsin vielä tarran johon voin lisätä kuvailua tarvittaessa. Asioiden lopullinen kokoaminen vei ainakin yhden viikonlopun. Valitettavasti lopputulos ei ehkä välity kuvien avulla niin hyvin, mutta koska olin laiska kuvaaja (kyllästynyt näiden asioiden pyörittämiseen) ei minulla tämän enempää ole näytettävää.

Kansiosta tuli niin iso ja painava, että palaaminen Helsinkiin sen kanssa voi olla vaivalloista... ;)

2 comments:

  1. Ai että miten hyvän näköstä tavaraa! tykkään, tosi inspiroiva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa jos tämä kaaos inspiroi! :)

      Delete