28 December 2014

Voittajat arvottu

Arvoin julisteiden voittajat.
Onnea anonyymi kommentilla "Ehdottomasti: Screenprint 3 pinkkinä!" ja pulisonkinainen.
Laitan teille sähköpostia pian!

Muistutan vielä nettikaupassa alekoodista "XMAS2014", jolla -10% kaikista tilauksista vuoden loppuun asti!
Shop: nanunanu.tictail.com


26 December 2014

Muistutus arvonnasta

Muistakaa osallistua PRINTTIARVONTAAN! Tämä ilta vielä aikaa. :)

22 December 2014

Christmas cards

Omiin jouluperinteisiini kuuluvat vahvasti joulukortit. Perinteisesti olen ne postittanut juuri ja juuri ennen aattoa tai vienyt ne kohteilleni. Tänä jouluna tein tämän ainoan perinteeni ja jouluvalmistelun leikkaamalla epäonnistuneet serigrafiaprintit (sellaiset siis missä väri ei ollut tasainen) korteiksi. Oli niin monta pilalle mennyttä, että kortteja näyttäisi olevan ainakin ensi vuodeksi kaikkiin korttitarpeisiin..

Tältä näyttävät siis tämän joulun kortit.

21 December 2014

PRINTTIARVONTA

Näin joulun kunniaksi ajattelin laittaa pienen julistearvonnan käyntiin. Jaossa on kaksi kappaletta uniikkeja serigrafiaprinttejä.

NANU NANU on siis mun ja Aino Salon yhteinen projekti, minkä alla ollaan suunniteltu ja tehty julisteita, kangasreppuja ja muistivihkoja. Kaikki printit ovat käsinpainettuja ja useista kuva-aiheista löytyy kolme eri värivaihtoehtoa. Tuotteita on myyty aikaisemmin vain joulumyyjäisissä, mutta nyt myös saatavilla uudesta nettikaupastamme.

Osallistut arvontaan seuraavalla tavalla: 
Valitse nettikaupasta nanunanu.tictail.com suosikkisi julisteista (ja väri) ja kerro se kommenttiboksissa.
Laita kommentin mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Aikaa osallistua arvontaan on 26.12. klo 00:00 asti, jonka jälkeen arvon voittajat.
___

Nettikaupassa lisäksi käytössä alekoodi "XMAS2014", jolla -10% kaikista tilauksista vuoden loppuun asti! Klik klik ja ostoksille! Myyntiin on myös tulossa uusia muistivihkoja pian, joten niitä kannattaa väijyä.


17 December 2014

Työpöydän äärestä

Mietteitä joulukuisen työpöydän äärestä. Vaikka "joululoma" opiskelusta saattoikin jo alkaa, niin pino rästihommia ja vaihtoon liittyvät käytännönjärjestelyt pitävät kiireisenä. Tekisi mieli vaan pakata laukku ja lähteä jo.

10 December 2014

wonder things

"We have hopes because we have love."
Sain hienoja tarroja ja ostin sporttipaidan eurolla.

8 December 2014

Antwerpeniin

Sain jokunen aika sitten tietää pääseväni vaihtoon Belgiaan Antwerpeniin. Koulu on Sint Lucas University College of Art and Design ja aineena graafinen suunnittelu. Vuosi 2015 starttailee siis Antwerpenissa ja tarkoitus on olla puolisen vuotta poissa Suomesta.

Vuosi sitten kirjoitin itselleni ylös, että nyt on lähdettävä. Ja täytyy sanoa, että ajoitus vaihdolle on nyt juuri täydellinen. Tarvitsen kipeästi jotain uutta. Toivon saavani matkasta lisää inspiraatiota ja avartavan kokemuksen. Ehkä palaan vähän kirkkaammalla mielellä.

---
Alla olevat kuvat ovat yhdestä kurssiduunista. Tein myös pienen animaation, josta olisi kiva tehdä pitempikin versio.