31 March 2014

Love me tinder

Maanantai. Istuin yliopiston kirjaston kahvilassa ja työn ohessa (krhmm) annoin muutaman ajatuksen blogille. Puheensorinaa ja huulipunan jäljet kahvikupissa.

Viime viikolla olen ottanut kuvia kauniista kavereistani studiossa ja puistossa. Viikonloppuna olen juhlinut. Jatkoilla kindermunia ja vodkashotteja. Olen antanut Tinderille mahdollisuuden, mutta lopulta ahdistuneisuudessani poistanut palvelun. Näin unta treffeistä Saiturinpörssissä.

Opiskeluissa pieni tauko ja on aikaa tehdä töitä ja rästejä. Matkalle ei voi lähteä, vaikka mieli todella tekisi. Ei ole rahaa. Pitää tyytyä tähän lähiympäristöön, jota olenkin dokumentoinut ahkerasti.


idkuva  

23 March 2014

Time after time

Lauantai vaihtui seuraavaan päivään ja aurinko vaihtui paksuun pilviverhoon. Iltakävelyllä päädyin taidegalleria Kalleriaan katsomaan meneillään olevaa Time After Time Book -näyttelyä. Seinillä oli intialaisten kylttimaalarien tekemiä isoja typografisia maalauksia. Kelpuuttaisin maalauksista jokaisen omalle seinälleni.

Pari kuvaa myös vuoden takaisesta luonnoskirjasta.

idkuva Lisätietoa Kaisa&Christoffer Lekan kirjasta ja näyttelystä: facebookissa.

22 March 2014

Saturday

Lauantaina heräsin valoon.
Kävin kahdessa olohuonetaidenäyttelyssä. Yksityisissä kodeissa järjestetyissä pop up näyttelyissä, joiden ovet avautuivat viikonlopuksi. Toinen paikka oli tosin jossain kellarissa ja se oli konsertti. Toinen paikka oli pieni koti, jonka seinille oli ripustettu piirrustuksia ja yhdellä seinällä iso seinämaalaus. Hämmentävää ja virkistävää vierailla tuntemattoman kodissa. Mieletön idis.

Näyttelyitä olisi ollut enemmänkin, mutta käytin aurinkoisen iltapäivän ulkona kävelemiseen. Kevyttä, miellyttävää.

Nyt viettämään iltaa ulos tai leiriytymällä kotiin.

idkuva

13 March 2014

Hyviä juttuja

Siivoilin äskettäin kaappeja ja huomasin varastosta löytyvän vielä muutamia myytäväksi tarkoitettuja printtejä.  Jokaista neljää julistetta on vain 2-3 kappaletta jäljellä, joten kannattaa olla nopea jos mielii saada omaksi. Tiedusteluita voi laittaa sähköpostiin tai kommenttiboksiin.

Samalla siivotessa löytyi myös unohtunut Justin. Voi Justin... Vuodentakainen epäonnistunut kouluduuni. Tyttöluola tarvitsikin jotain vaihtelua seinälle. Nyt mulla on suora eye-contact Justiniin ihan joka puolelta kämppää. Baby ooh.

Kuvien leimasin on puolestaan itselleni vastikään suunnittelema merkki. Tavallaan kuviosta pitäisi välittyä minkälainen minä olen graafisena suunnittelijana, mutta täytyy myöntää etten laittanut koko sieluani tuon merkin suunnittelemiseen. Kouluduuni sekin. Mustana toimii varmasti paremmin, mutta mulla ei tietenkään ollut kuin pinkkiä väriä. Nyt voin leimata kaiken.

Sitten vielä yksi esittelemisen arvoinen uusi asia. Ystäväiseni Viivin tekemä upea överihieno printtikassi. Kaksipuoleinen, jatkuva kuva ja vielä itse ommeltu. Huh huh hieno! Kangaskasseja saattaa olla myös mahdollista vielä ostaa..

  Alin kuva vielä muistutuksena julisteista. Eli noita neljää on vielä tilattavissa. Koko A2 ja hinta 30e (ei postimaksua).