28 November 2014

TOKYOs Christmas Sales

Nyt viikonloppuna TOKYOn joulumyyjäiset.

Tänä vuonna olemme panostaneet Ainon kanssa yheisellä projektilla aivan eri tavoin kuin aikaisempina vuosina. Valmistettiin myyntiin käsintehtyjä ja serigrafialla painettuja kangasreppuja. Tuote on siis suunnittelusta lähtien täysin uniikki ja toteutettu omassa hikipajassamme. Kumpikaan ei ollut aikaisemmin painanut tällä tavoin kankaalle, joten lähdettiin juttuun aika noviiseina. Kaikki meni kuitenkin nappiin ja ollaan molemmat todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Kassien lisäksi painettiin kuutta eri printtiä 2-3 eri värissä. Samoja serigrafian printtejä käytimme myös muistivihkojen kansissa. Pari viikkoa ollaan työstetty aika intensiivisesti näitä, joten nyt tuntuu hyvältä asetella kaikki myyntiin ja viettää viikonloppu myyjäisvilskeessä. :-)

Hämeentie 135C
Aukioloajat:
pe 28.11. klo 12-19
la 29.11. klo 10-18
su 30.11 klo 10-18


---
psst.. Instagram @laurainka löytyy myös vähän making of -kuvia projektista

7 comments:

  1. Nää on kyllä tosi hienoja! Jos mulla ei olis jo toinen reppu kiikarissa, ostaisin tuon.

    ReplyDelete
  2. hei jos myytte printtejä netin kautta niin infotkaa mua, haluuuuuuuun tommosen alimman kuvan printin <3____<3 nää on makeita!!

    ReplyDelete
  3. Hei yhteishaku kun alkaa vuoden vaihteen jälkeen kuumotella mukavasti, niin voisitko tehdä jonkinlaisen opiskelupostauksen, jossa kertoisit mitä kaikkea olet opiskellut ja missä :33

    ReplyDelete