15 October 2014

Testing

Mulla on kuvituksen kanssa ollut jo pitkään vähän ongelmia. Jotenkin oman tyylin ja sujuvuuden löytäminen on ollut ihan kadoksissa. Kollaasimainen kuvitus kiinnostaa edelleen paljon, mutta se ei aina ole nopein tapa toteuttaa asioita. Niinpä olen alkanut enemmän kokeilla asioita piirtopöydän kanssa.

Tämä työ minkä tein, ei todellakaan ole nopeimmalla tekniikalla toteutettu ja alusta asti tehtynä olisi hidas. Tämä on kuitenkin sellainen asia, mitä olen jo pitkään halunnut kokeilla. Eli lähdin piirtämään aikaisemmin tekemäni kollaasin päälle. Voisi siis ajatella että luonnostelin työn leikkaaliimaa kollaasina. Luonnoksen päälle piirsin mustalla tussilla (tai piirsin läpi paremminkin). Skannasin tussipiirroksen ja kokeilin värittämistä photarilla. En muista että olisin koskaan värittänyt piirroksiani koneella, mutta en tajua miksi en ole aikaisemmin kokeillut tätä.

En tiedä johtuuko tästä ahaa-elämyksestä vai uuden tekniikan oppimisesta, mutta väritetty lopputulos miellyttää kyllä omaa silmääni. Tältä näyttää.

3 comments: