21 May 2014

Portfolio

Olen lähinnä koomaillut iltaisin töiden jälkeen, joten nyt päätin ryhdistäytyä kirjoittamaan myös tänne.

Opiskelut ovat tältä keväältä ohi ja toinen vuosi meni hullun nopeasti. Tällä viikolla oli vielä viimeinen portfoliokatselmus, jonne menin duunieni kanssa hieman sekavin fiiliksin. Itsevarmuutta ei viimeaikoina ole ollut liikaa, joten tuntui hyvältä kuulla positiivista palautetta ja kommentteja omista duuneista. :)

Tarkoitus olisi päivittää nettisivuja, mutta tässä jotain myös tänne blogiin. Eli koulutöitä, henkilökohtaisia töitäni, piirroksia ja muutama tekemäni kuvitus. Yhä enemmän mustavalkoista, mutta kyllä niitä värejäkin löytyy esimerkiksi näistä vapaamuotoisemmista töistäni tumblr:in puolelta.

11 comments:

 1. Älyttömän upeita töitä!!! Oon jo pitkään ihaillu sun töitä ja pakko sanoo et edelleen noi sun tekemät jutut iskee muhun hirmu lujaa. Toi kirja etenkin on huikee! Ja kollaasit. Ja toi juliste.... Ei voi sanoo muuta kun vau!

  ReplyDelete
 2. Niin upeita töitä, tykkään sun tyylistä älyttömästi! Oot kyllä tajuttoman lahjakas :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh kiitos kommentista! Kiitos

   Delete
 3. Miten tai millä tyyleillä teet töitös? Konks jotain ohjelmaa mitä pääosin käytät vai käsin vai miten? Sun työt on ihan supermahtavia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Tykkään tehdä mahdollisimman paljon käsin (riippuu tietenkin duunista), mutta vähintään viimeistely tapahtuu koneella, photoshop, illustrator, indesign – niillä selviää.

   Delete
 4. mahtava toi saarikoski-kansi! sopiva retroilu mutta silti kovin kaunis.

  ReplyDelete
 5. Toi suomen kartta on tosi makee♥

  ReplyDelete