23 April 2014

Collages

Tässä mitä olen tehnyt — keväistä, kukkien kanssa lähestyviä prinssejä, diskoilua ja symppis koiria. Taas lähinnä öisen työskentelyn tulosta, koska luovuus kukkii silloin aina kovin hämmentävällä tavalla.

Tänään aloitin työt toimistossa ja olen superinnostunut kaikesta uudesta. Innostunut olen myös kirkkaista väreistä ja valosta.

5 comments:

 1. hei sinä viisaaampi! saako lehdistä leikeltyjä kuvia käyttää omissa projekteissa tohon kollaasityyliin, vai tuleeko jotkut tekijänoikeusjutut vastaan? makeeeen mahtavia kuvia sulla! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat täysin harrastuksena tehtyjä ja itselleni, joten en usko että näissä olisi mitään ongelmaa. Ei varmasti omissa projekteissa haittaa. Esimerkiksi kuvituksissa pyrin yleensä ottamaan vai pieniä yksityiskohtia ja käsittelemään kuvia ja tekemään niistä uusi teoksia. Jos haluaa varmasti välttää tekijänoikeusasiat, niin kannattaa käyttää materiaalia josta tekijänoikeus on jo vanhentunut tai kysyä mahdollisesti lupa käyttää jotain kuvia. Näitä juttuja olen paljon itsekin miettinyt :-)

   Delete
 2. Taas upeita kollaaseja, oot tosi taitava näiden parissa :)

  ReplyDelete
 3. Jos toi Lumikki päätyy ikinä postikorttiprintiksi niin ostan. Kui siisti!

  ReplyDelete
 4. Olen viettänyt aamuni sydänaamutakissa suklaata syöden ja blogiasi selaillen! Ihailen tapaasi katsoa maailmaa. Tulee ihanan inspiroitunut olo kaikesta tekemisestäsi!

  ReplyDelete