13 March 2014

Hyviä juttuja

Siivoilin äskettäin kaappeja ja huomasin varastosta löytyvän vielä muutamia myytäväksi tarkoitettuja printtejä.  Jokaista neljää julistetta on vain 2-3 kappaletta jäljellä, joten kannattaa olla nopea jos mielii saada omaksi. Tiedusteluita voi laittaa sähköpostiin tai kommenttiboksiin.

Samalla siivotessa löytyi myös unohtunut Justin. Voi Justin... Vuodentakainen epäonnistunut kouluduuni. Tyttöluola tarvitsikin jotain vaihtelua seinälle. Nyt mulla on suora eye-contact Justiniin ihan joka puolelta kämppää. Baby ooh.

Kuvien leimasin on puolestaan itselleni vastikään suunnittelema merkki. Tavallaan kuviosta pitäisi välittyä minkälainen minä olen graafisena suunnittelijana, mutta täytyy myöntää etten laittanut koko sieluani tuon merkin suunnittelemiseen. Kouluduuni sekin. Mustana toimii varmasti paremmin, mutta mulla ei tietenkään ollut kuin pinkkiä väriä. Nyt voin leimata kaiken.

Sitten vielä yksi esittelemisen arvoinen uusi asia. Ystäväiseni Viivin tekemä upea överihieno printtikassi. Kaksipuoleinen, jatkuva kuva ja vielä itse ommeltu. Huh huh hieno! Kangaskasseja saattaa olla myös mahdollista vielä ostaa..

  Alin kuva vielä muistutuksena julisteista. Eli noita neljää on vielä tilattavissa. Koko A2 ja hinta 30e (ei postimaksua).

2 comments:

  1. Ihana toi sun leimasin! Oot tosi taitava, noi julisteetkin on upeita :)

    http://luova-mieli.blogspot.fi/

    ReplyDelete