23 December 2013

Joululomalle

Tällä viikolla hankin uuden sängyn. Niin ison, että siinä voin nukkua miten päin tahansa. Ruuvasin rungon kasaan eräänä yönä, jonka jälkeen voittajana vietin kaksi päivää sängyssä. Tuli kuitenkin hetki, kun oli pakko herätä puhelinsoittoon "missä oikein olet" ja jättää sänky. Juosta junalle ja matkustaa kohti joulua. Sateista täälläkin, mutta silti oikeanlaisempi tunnelma. Ja kuusi.

Nämä alla olevat kuvat ovat Kalliosta, kotoa ja lähikulmilta.

idkuva


16 December 2013

YOlu

Untitled

Joulusekoilun sijaan suosittelen uusien taidetarvikkeiden ostamista, käyntiä museossa ja höpsöjä tussipiirroksia

10 December 2013

Julisteita kaupan

Hei myyn alla olevia neljää julistetta nyt blogin kautta! Julisteet ovat A2-kokoa eli 42x59,4cm. Hinta 30€. Mahdollista tilata myös pienempää A3-kokoa 15€.

Laita sähköpostia matikainen.laura(at)gmail.com.

8 December 2013

Syitä juhlaan

Sen sijaan, että valittaisin kiirettä, stressiä, sunnuntaita tai vallitsevaa krapulaa, yritän olla nyt positiivisempi. Ihan huikea viikonloppu takana.

Pikkujoulukausi avattu Omenapuutalossa, jossa juhlien teemana rumat jouluvillapaidat. Heppapaita oli hitti. Ennen pikkujouluja ehdin vielä pyörähtää Peetan synttäreillä ihastelemassa kotia ja kattausta. Itsenäisyyspäivän iltaa juhlin Nosturissa energisten LCMDF:n, Avesin ja Chrystal Fightersin tahdittamina. Lauantaina juotiin glögiä Hannan kotona ja jatkettiin pikkujoulumenoa Kaikussa. Tänään viikonloppu päättyi pieneen cocktailtilaisuuteen. jhuh!

Kotona olen fiilistellyt Ainolta saamiani kalenteria ja vihkoja (kuvissa). Katsellut tokkurassa Itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa ja torkahdellut.

Kuvat ovat sekoitelma uutta ja jotain pari viikkoa vanhaa. Nyt taidan vielä hetken ihmetellä sekoittunutta unirytmiäni ja kohdistaa ajatukset alkavaan viikkoon...(Blogin päivittely on kiireen keskellä hankalaa, mutta jos kiinnostaa niin löydyn myös instagrammista nimellä laurainka.)