29 November 2013

JOULUMYYJÄISET

Olen viikonlopun Tokyon joulumyyjäisissä koululla myymässä omia printtejä ja kortteja. Mun ja Ainon myyntipöydästä löytyy vaikka mitä kivaa, joten kannattaa tulla tsekkailemaan. Myyjäiset ovat tuttuun tapaan pullollaan hienoja juttuja.

Hämeentie 135
la 30.11. klo 10-18
su 1.12. klo 10-18


Myyn mm. alla kuvissa näkyviä julisteita. Tervetuloa ostoksille. :--)21 November 2013

Äänestä printtiä ja voit voittaa sen!

Kaikki huiput tyypit siellä ruutujen takana. Päätin laittaa pienen äänestyksen pystyyn, koska olen pahasti pihalla minkälaisia/tyylisiä julisteita voisin painattaa myyntiin jatkossa.

Äänestämällä mieleisintä printtiä alla olevista tai kertomalla minkälainen juttu sopisi sinun seinällesi, voit voittaa haluamasi julisteen (420x594).

Kommentoi nimimerkillä ja jätä halutessasi sähköposti tai blogin osoite. Aikaa kommentoida on sunnuntaihin 24.11. klo 20.00 asti, jonka jälkeen julkistan voittajan täällä.

Kiitos isosti kaikille kommentin jättäville! Tästä on suuri apu minulle. :--)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos todella paljon osallistumisesta ja kommentoinnista.
Voittajaksi arvottiin nimimerkki Uutistoimisto Anselmi

17 November 2013

Vihreää teetä ja Twin Peaksia

Kirjoittaminen tänne on jäänyt vähän taka-alalle. Minun on vaikea hahmottaa mihin aikani oikein katoaa. Tuntuu että olen joko koululla tai kotona. Mulla on nyt tosi kova into tehdä duuneja ja kehitellä kaikenlaisia omia projekteja. Kai opiskelijan rahattomuus vaan kummasti antaa motivaatiota, heh. Yöisin juon teetä ja katson Miss Marplea tai Twin Peaksia. Kirjoitan sekavia merkintöjä päiväkirjaani, jotta muistaisin näitä hetkiä ja fiiliksiä joskus tulevaisuudessakin.

Öisin olen lisäksi leikellyt hirveästi kollaasimateriaalia lehdistä. Parasta yksin asumisessa on kun saan levittää kaiken silpun lattialle. Olen ainoa jota jalkapohjaan liimautuvat roskat saattavat häiritä. Fiilistelen siis yhä edelleen kovasti omaa tyttöluolaani. Vielä kun jostain saisin haaveilemani pylvässängyn, niin valtakuntani olisi lähes täydellinen. 

Omista projeteista vielä vähän. Koulun vuosittaiset joulumyyjäiset ovat lähestymässä ja olen yrittänyt suunnitella printtejä myytäväksi. Julisteita ja kortteja. Varmaan tulee aika mustavalkoista, koska jotenkin tässä fiiliksessä se tuntuu parhaalta. Harmikseni en ole ehtinyt edes piirtää mitään hauskaa luonnoskirjaani muutamaan viikkoon. Se varmaan kertoo jo jotain kiireestä. ;-)


12 November 2013

Kollaasianimaatio

Tein koulussa After Effects harjoituksena pienen animaation. Kuinka siistiä saada kollaasit "elämään"! Veljeni teki mystisen kitaran taustalle, joten kiitos siitä hänelle.

Aion kyllä ehdottomasti jatkossakin tehdä jotain vastaavia kokeiluja. Erityisesti musiikin visualisoiminen kiinnostaa.

 Miltäs näyttää? :--)

 

4 November 2013

SUNNUNTAIKOOMA

Vuorokausi vaihtui jo seuraavaan huomaamatta. Fiilis on silti yhtä kuin sunnuntai. Viikonlopun ja viikon "tavallaanloman" jälkeen pää on sumuinen ja taitaa se pimeyskin viedä energiaa. Halloweeniä vietin en mitenkään kaverina komea irtopää. Jaoin hellyyttäni pienille kissoille. Aloitin Twin Peaksin katsomisen ja toin vanhan ruumistauluni vihdoin kotiin. Haahuilua. Onneksi uusi viikko alkaa.

1 November 2013

Portfoliomatskua

Uusin tällä viikolla omaa portfoliotani. Omien töiden esittely on aina ollut tietyllä tapaa todella vaikeaa. Omien duunien kohdalla katoaa taju mikä näyttää hyvätä ja mitä ja miten kannattaisi esitellä muille.  Mitä pidemmälle graafisen suunnittelun opiskeluissa menen, sitä enemmän haluan antaa itsestäni ammattitaitoisemman kuvan. Ja portfoliolla haen töitä.

Työlästä. Ensin pitää valokuvata työt tai kaivaa kuvamateriaalit jostain kovalevyn syövereistä. Sitten pitää valita ja karsia. Muokata. Kunnollisen sivupohjan tekeminen on aikaa vievää, enkä ole vielä tarpeeksi (yhtään) hyvä koodin kanssa. Työt ovat sellaisia mihin on jo itse kovasti kyllästynyt, koska niiden kanssa on viettänyt paljon työtunteja. Urakalla tekeminen on myös aika tylsää, joten useammin päivittäminen voisi olla fiksua...


Tässä vaiheessa töitä ei vielä ihan hirveästi ole. Jotain suuntaa-antavaa kuitenkin on kasassa ja ne löytyvät osoitteesta www.lauramatikainen.com.

Onko kenelläkään muulla ongelmia portfolion kanssa?
Ja heittäkääs hei linkkejä omiin nettiportfolioihinne. :-)