31 July 2013

Lempikuun loppu

Tänään on heinäkuun viimeinen päivä.

Saavuin eilen Helsinkiin vietettyäni aikaa Keski-Suomessa ja koukattuani vielä nopeasti Seinäjoelle. Valtion rautatiet palauttivat matkaajan kotiin ja Pohjanmaan ääretön peltomaisema vaihtui katukuvaan.

Tapani mukaisesti istahdin kotiin saavuttua ikkunalaudalle. (Ensin tosin vietin hetken fiilistellessäni omaa kotiani. Kodin tuoksua. Oli kai vähän koti-ikäväkin.) Helsinginkadun tavallinen zombie walk oli käynnissä. Jokapäiväistä settiä siis. Havahduin kuitenkin puiden keltaisten lehtien putoiluun. Näinhän se aina menee.

Ja se on tosiaan heinäkuun viimeinen päivä. Lempikuukauteni jokainen päivä on nyt raksittu pois. Heinäkuun muistot ja ihana (doku)rusketus iholla. Niiden kunniaksi banaanilettua.


Katjan ja Ainon kanssa kokeilemassa rullaluistimia.

27 July 2013

Maalaismaisemaa

Yksi iltapäivä pakkasin matkalaukun ja kiirehdin linja-autoon. Auto vei mummolaan. Sitten pari päivää jossain muualla ja huomenna matka jatkuu. Tässä kesässä, jonka jo aikaisemmin nimesin rakkauden ja rahattomuuden kesäksi, on parasta spontaanius. Ei ole tarvinnut suunnitella paljoakaan, fiiliksen mukaan.

 
Mummun museo

17 July 2013

Valkoista


Valkoinen tuntuu sopivalta väriltä nyt. Tarvitsen lisää vaaleita vaatteita!

Ilosaari

Kuvista välittyy varmasti aika perinteinen rokkifestari. Joensuu tarjoili rentoa fiilistä. Kosintoja sateli. Ruokakojut ja ravintolat pitivät huolen kalorien kertymisestä. Perustettiin punk-bändi. Aurinkoa ja uin joessa. Musiikkiä oli, vaikka aluksi ei pitänyt edes mennä festarialueelle, hehe. Sigur Rós. Kerubissa discoiltiin. Kyydinkin sain takaisin Helsinkiin, vaikka siitä ei aluksi ollutkaan tietoa.

Aikaisemmasta käynnistä Ilosaarirockissa oli vierähtänyt jo useampi vuosi (öö jotain viis!), joten kiva taas vaihteeksi käydä. Kyllä tällainen kuuluu kesään.


12 July 2013

Auringon sulattama

Viimepäivät ovat kuluneet kaikenlaisten asioiden parissa, mutta ei niin kuten olisin itselleni täysin sallinut tai suunnitellut. Olen liian levoton, liian väsynyt, liian onnellinen. En pysty nukkumaan, lukemaan tai kirjoittamaan. Tai suunnittelemaan mitään oikeaa. En ole rakastunut, mutta ajatukset leijuvat jossain pilvissä. Pitäisi edistää kesäprojekteja, opintoja. Mutta se mitä himassa teen, on jotain muuta. Haaveilua. "Huomenna sitten" ajattelen... Aurinko sekoittaa pään.

No huomenna en tee mitään muuta, kuin matkustan Joensuuhun nauttimaan Ilosaarirockin fiiliksestä. Täytynee siis vain hyväksyä aikaansaamattomuus ja vyöryttää rästihommat ensi viikkoon. Kamalaa ja ihanaa. Aavistelen kuitenkin että tästä tulee mahtava viikonloppu kivojen ihmisten kanssa. Aion fiilistellä joka hetkeä ja vasta uupuneena palata kotiin, niin että seuraavalla viikolla ei edes tee mieli ulos..?


Kaksi vikaa kuvaa Galleria Huudosta Uudenmaankadulta, jossa KREISIHIENOJA Jan Anderzénin töitä näytillä. Käytiin Hannan kanssa tsekkaamassa näyttely. 

Nauttikaa elämästä!
;;;......--)

6 July 2013

Rulliz

Asioita mitä olen löytänyt, ostanut, saanut, juonut ja piirtänyt.