8 December 2013

Syitä juhlaan

Sen sijaan, että valittaisin kiirettä, stressiä, sunnuntaita tai vallitsevaa krapulaa, yritän olla nyt positiivisempi. Ihan huikea viikonloppu takana.

Pikkujoulukausi avattu Omenapuutalossa, jossa juhlien teemana rumat jouluvillapaidat. Heppapaita oli hitti. Ennen pikkujouluja ehdin vielä pyörähtää Peetan synttäreillä ihastelemassa kotia ja kattausta. Itsenäisyyspäivän iltaa juhlin Nosturissa energisten LCMDF:n, Avesin ja Chrystal Fightersin tahdittamina. Lauantaina juotiin glögiä Hannan kotona ja jatkettiin pikkujoulumenoa Kaikussa. Tänään viikonloppu päättyi pieneen cocktailtilaisuuteen. jhuh!

Kotona olen fiilistellyt Ainolta saamiani kalenteria ja vihkoja (kuvissa). Katsellut tokkurassa Itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa ja torkahdellut.

Kuvat ovat sekoitelma uutta ja jotain pari viikkoa vanhaa. Nyt taidan vielä hetken ihmetellä sekoittunutta unirytmiäni ja kohdistaa ajatukset alkavaan viikkoon...(Blogin päivittely on kiireen keskellä hankalaa, mutta jos kiinnostaa niin löydyn myös instagrammista nimellä laurainka.)

No comments:

Post a Comment