1 November 2013

Portfoliomatskua

Uusin tällä viikolla omaa portfoliotani. Omien töiden esittely on aina ollut tietyllä tapaa todella vaikeaa. Omien duunien kohdalla katoaa taju mikä näyttää hyvätä ja mitä ja miten kannattaisi esitellä muille.  Mitä pidemmälle graafisen suunnittelun opiskeluissa menen, sitä enemmän haluan antaa itsestäni ammattitaitoisemman kuvan. Ja portfoliolla haen töitä.

Työlästä. Ensin pitää valokuvata työt tai kaivaa kuvamateriaalit jostain kovalevyn syövereistä. Sitten pitää valita ja karsia. Muokata. Kunnollisen sivupohjan tekeminen on aikaa vievää, enkä ole vielä tarpeeksi (yhtään) hyvä koodin kanssa. Työt ovat sellaisia mihin on jo itse kovasti kyllästynyt, koska niiden kanssa on viettänyt paljon työtunteja. Urakalla tekeminen on myös aika tylsää, joten useammin päivittäminen voisi olla fiksua...


Tässä vaiheessa töitä ei vielä ihan hirveästi ole. Jotain suuntaa-antavaa kuitenkin on kasassa ja ne löytyvät osoitteesta www.lauramatikainen.com.

Onko kenelläkään muulla ongelmia portfolion kanssa?
Ja heittäkääs hei linkkejä omiin nettiportfolioihinne. :-)


2 comments:

 1. Äh portfolio, mikä murhekryyni! Kuumottelin jo hakufoliota, mutta työfolio vasta on kinkkinen. Tein harjoitus-portfolion bloggerin pohjalle ( http://walleniusportfolio.blogspot.fi ), mutta nyt pitäisi aloittaa kotisivujen vääntäminen.
  Hyvältä näyttää sun duunit ja sivutkin on tosi siistit. : D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :::-) Kiva kun linkkasit oman sivusi. Hienoja ja monipuolisia duuneja sulla!

   Delete