19 August 2013

Ravintolapäivä

Niin elikkäs, osallistuttiin ravintolapäivään Ainon kanssa loihtimalla valtava määrä donitseja ja kärräämällä niitä rullaluistimilla pitkin Kallion katuja. Myyntikärrystä löytyi donitsien lisäksi tuoretta pannaria ja kahvia. Lämmin sunnuntai-iltapäivä, aurinkoa ja paljon iloisia ihmisiä liikkeellä. Upotettiin vielä kajarit myyntikärryyn tuomaan lisätunnelmaa.

Kaikki suunnittelusta toteutukseen meni nappiin ja tuotteet myytiin viimeistä nomparellia myöten. Siis aivan kaikki meni! Suunnittelussa, logossa, leivonassa, printeissä ja kärryn koristelussa saattoivat illat hieman venyä ja vaihtua yöksi, mutta meillä oli älyttömän hauskaa. Saatiin kivaa palautetta ja kaikki donitsit myytyä, joten hyvä fiilis jäi. Selvittiin jopa viimeisestä alamäestä kaatumatta, eli yläfemmat päivän päätteeksi olivat kohdillaan.


Untitled Untitled
JEE HYVÄ ME <3 Kiitos myös Sonjalle valokuvauksesta!

10 comments:

 1. Hyvä supertytöt! <3 ens kerral oon sit messissä, ainakin syömässä ;--))

  ReplyDelete
 2. Ihan sairaaan hyvä idea :D ! propsit teille!

  ReplyDelete
 3. ihanan näköisiä ootte noilla rulliksilla! ne on mielettömän mageet, osaisimpa itsekin rullailla mutta tasapaino ei taida riittää :)

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. ihanat te oikeasti!:-D huh!

  ReplyDelete
 5. aaaa miten ihana idea ja hieno toteutus!:))

  ReplyDelete
 6. Niin söpö idea! Oon kateellinen noista retroluistimista :)

  ReplyDelete
 7. voi möhh, kun meidän piti sillon jo lähtee niin aikaisin :( ihanan näkösinä olitte liikkeessä ja varmasti oli hyvät donitsit !

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtavaa! Herkullisen näköisiä donitseja ja hyvä meininki kaikin puolin!

  ReplyDelete
 9. Mikä ihana idea! Harmi kun en törmännyt teihin.

  ReplyDelete