12 July 2013

Auringon sulattama

Viimepäivät ovat kuluneet kaikenlaisten asioiden parissa, mutta ei niin kuten olisin itselleni täysin sallinut tai suunnitellut. Olen liian levoton, liian väsynyt, liian onnellinen. En pysty nukkumaan, lukemaan tai kirjoittamaan. Tai suunnittelemaan mitään oikeaa. En ole rakastunut, mutta ajatukset leijuvat jossain pilvissä. Pitäisi edistää kesäprojekteja, opintoja. Mutta se mitä himassa teen, on jotain muuta. Haaveilua. "Huomenna sitten" ajattelen... Aurinko sekoittaa pään.

No huomenna en tee mitään muuta, kuin matkustan Joensuuhun nauttimaan Ilosaarirockin fiiliksestä. Täytynee siis vain hyväksyä aikaansaamattomuus ja vyöryttää rästihommat ensi viikkoon. Kamalaa ja ihanaa. Aavistelen kuitenkin että tästä tulee mahtava viikonloppu kivojen ihmisten kanssa. Aion fiilistellä joka hetkeä ja vasta uupuneena palata kotiin, niin että seuraavalla viikolla ei edes tee mieli ulos..?


Kaksi vikaa kuvaa Galleria Huudosta Uudenmaankadulta, jossa KREISIHIENOJA Jan Anderzénin töitä näytillä. Käytiin Hannan kanssa tsekkaamassa näyttely. 

Nauttikaa elämästä!
;;;......--)

5 comments:

 1. Noi näyttelyn kuvat vois iha hyvin olla sun tekemiä :D luulin jo että oot laittanu näyttelyn pystyyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin hämmennyin noista.. :'-D

   Delete
 2. Täällä toinen, joka luuli töitä sinun tekemiksesi :D
  Pidä hauskaa Joensuussa!

  ReplyDelete
 3. hm tiedätkö/muistatko millä tekniikalla nuo työt oli tehty..?

  ReplyDelete
 4. Akryylimaalia, teippiä?, paperia.. öö näytti olevan paljon eri matskuja.

  ReplyDelete