9 June 2013

Kesävara

Nyt olen viettänyt ekat yöt uudessa asunnossa. Pienellä sängyllä, muuttokamojen ympäröimänä ja olen rakastunut. Tohkeissani olen siirrellyt laatiokoita nurkasta toiseen ja järjestellyt hyllyjä. Välillä tuijottanut Helsinginkadun elämää. Täällä on eloisaa. Tykkään, tykkään!

Muutenkin viikonlopun jälkeen on varsin tyytyväinen olo.
Palasin tänään aamun aikaisina tunteina valmistujaisjuhlista kotiin lintujen viserryksen saattelemana, jonka jälkeen suljin verhot ja nukuin iltapäivään. Sitten brunssille Pacificoon, joka sijaitseekin mukavasti naapurissa ja siitä suoraan puistoon piirtämään.

Tänään alkoi kesävarapiirus, joka toimii jatkona käsivarapiirustuksen kurssille. Se on piirustuskerho, jonka järkkäämme yhdessä luokkalaisteni kanssa. Tarkoitus olisi kokoontua kerran viikossa piirtämään yhdessä eri paikkoihin.

Ekaksi paikaksi valikoitui Vallilan siirtolapuutarha. Istuttiin puistossa ja sitten kierreltiin ympäriinsä. Jossain tunnelissa ja Itä-Pasilan betoniviidakossa. Käytiinpä penkaamassa vielä yksi roskalavakin, josta lähti mukaan pari mekkoa. Löytämisen riemua. Oli kyllä tosi mukavaa ja parasta että kaiken jälkeen saan tulla ihanaan kotiini.


MIU

4 comments:

  1. III ihana kisu ja oi miten ihania kesäkuvia ikkunasta ja tuo espressokeitin(???) näyttää ihan sulta ja eii hitto olipa tää kiva, ihana fiilispostaus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa kiitti, joo mutteripannuhan tuo. Oli joskus ihan pakko ostaa. ;;--D :++)

      Delete