5 May 2013

Luonnoskirjasta

Tässä viimeisimpiä luonnoskirjasta. Viime päivinä ei ole oikein ollut fiilistä piirtää tai ylipäätänsä olla erityisen luova. Kummasti sitä saa kuitenkin jotain aikaiseksi kun vaan ryhtyy tekemään. Sunnuntai meni musiikkia kuunnellen luonnoskirjan parissa, mikä tuntui vaihteeksi ihan mukavalta.Niin ja sain (etukäteis)synttärilahjaksi tällaisen luurin. Hieno! Vielä puuttuu vaan se varsinainen puhelin.

// <3

21 comments:

 1. Älyttömän hienoja! Girl, you inspire me.

  ReplyDelete
 2. Olet älyttömän lahjakas, ja blogisi on ihanan inspiroiva!

  ReplyDelete
 3. Upeita!

  Millaista paperia tuossa luonnoskirjassa on? Itteäni häirittee suunnattomasti piirrellä tusseilla luonnoskirjaan ja sit se tulee vähän läpi toiselta puolelta ja rajottaa sen sivun käyttöä :c Luultavasti mun luonnoskirjojen paperi on vähän liian huokosta niin se imasee heti kaiken värin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on erilaisia papereita tossa. Tusseilla toimii parhaiten kiiltävät kun niistä ei mene niin läpi. Mutta on toi munkin luonnoskirja aikamoista sotkua noiden piirrosten toiselta puolelta, mutta sitten jätän sen puolen vaan käyttämättä.

   Delete
  2. Haa kiitos vastauksesta :--) Joo, oon vaan aivan järkyttävän pihi ja säästeliäs ihminen kun kyse on paperista, hamstraan aina vähänkin tyhjiä luonnoskirjoja ja paperiarkkeja kämpän täyteen pahan päivän varalle. Siis kun eihän sitä koskaan voi tietää jos paperi yhtäkkiä loppuu koko maailmasta! Eheheh. Niin, turhauttaa vaan jättää paperin toinen puoli käyttämättä kun kyse on kivasta vihkoisesta. Ehkä pitäisi sitten keräillä enemmän kiiltävällä paperilla varustettuja kirjoja, vaikka huokoista paperia onkin mukavampi sivellä sormilla.

   Delete
 4. Aina ku näitä sun luonnoksia kattelee tulee haikeus kun ei ole aikaa itse luonnostella luonnoskirjaan niin paljoa..Ihanaia värikkäitä hässäköitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sitä aikaa aina jostain löytyy. Luonnoskirja vaan aina mukaan :--)

   Delete
 5. siun piirrustukset on niin ihania! :)

  ReplyDelete
 6. aina niin taitava laura! ei voi kuin tapittaa ihaillen näitä sun luonnoksia - jos noita nyt voi luonnoksiksi edes nimittää ;--)
  ja hohoo pop phone on paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos aura hulda maria ;;-) Mulle ne on luonnoksia, koska ei ne oikein muutakaan ole.

   Delete
 7. Oon tätä jo jonkun aikaa miettinyt, ja nyt saan vihdoinkin kysyttyä :D Mitä kyniä käytät? Jälki on niin mahtaa (vika on varmaan tekijässäkin), että harkitsen ostamista, omat tussit ei vaan toimi piirtämiseen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyis ostaa lisää kyniä.. Käytän lähinnä Promarker -tusseja ja sitten kaikenlaisia halpiskyniä siinä ohessa. Yliviivaustusseja, permanenttitusseja, nestemäistä tussia. Oon sekakäyttäjä ;-D

   Delete
  2. Aa ne on ne promarkerit! En ikinä muista nimeä :D Ja toinen kysymys vielä, en tiiä vastaatko tähän jos haluut pitää yksityisenä tai jotain, mut jos kävit lukion niin kävitkö sen Torkkelissa?

   Delete
  3. En ole käynyt, koska olen kotoisin Valkealasta. Meillä on kyllä koulussa paljon Torkkelin käyneitä.. :-)

   Delete
  4. okei, kiitti kun jaksat vastaa :)

   Delete
 8. Oot niin lahjakas! Ihania <3

  ReplyDelete