17 May 2013

LOTS OF LÖVEE

Olin äsken ulkona kävelemässä. Ostamassa lähikaupasta nuudeleita ja kurkkua iltapalaksi. Voisin kai elää pelkillä nuudeleilla. Ilma oli lämmin ja sateentuoksuinen. Hämärtyvä ja jotenkin tosi virkistävä. Päivä onkin mennyt aika koomassa, koska eilen oli hyvät juhlat.

Mutta. Se olisi taas möngerretty yksi viikko läpi, vaikka se alkuviikosta aika vaikealta tuntuikin. Olen askeleen lähempänä alkavaa lomaani, joka kulkee työnimellä: "rakkauden ja rahattomuuden kesä 2013". En malta odottaa.

Yhtenä yönä liimailin itseeni post-it -lappuja "tunnusta väriä"-hengessä. Hommassa oli kai joku pointtikin olevinaan? :::--OOO? :::..,,++)NIIN! KIRPPIS! Kävin myös samaiselle nuudelireissulla nostamassa vaihtorahaa huomiselle pihakirppikselle, jonne olen menossa myymään mm. hirveän kasan vaatteita. Kyseessä siis Arabian katufestarit. Eli huomenna minut löytää jostakin Hämeentien M-kaupan ja Sarjakuvakeskuksen välimaastosta. Myyntipöytä ja rekki notkuvat vaatteita, joista haluaisin kovasti päästä eroon. Toivotaan ettei kamalasti sataisi... Tulkaa tsekkailemaan ja moikkailemaan! Jooo ::::--)

4 comments:

 1. Onko kesä rahattomuuden kesä siksi, ettei ole kesätöitä? Itselläni ei meinaan ole kesälle töitä, joten rahattomuuden kesä täälläkin tiedossa. Mutta onneksi myös rakkauden! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama tilanne, eli ei töitä. Mutta ei huolehdita turhia, eihän ;;+)

   Delete
  2. No ei! Kyllä sitä yllättävän vähälläkin voi pärjätä. Ja mielummin rakkauden ja rahattomuuden, kuin rahan ja rakkaudettomuuden kesä! ;)

   Delete