21 April 2013

DIY-martat

Eilen kokoonnuttiin siistien DIY-tyyppien kanssa väsäilemään kaikenlaista. Paikkana toimi Katjan ihastuttava koti. Itse tein japanilaisella sidonnalla pienen muistivihkon, jossa käytin lehtien sivuja materiaalina. Yllättäen taas näitä kirjansidontajuttuja... (yritän saada sen luvatun ohjeistuksen tänne mahdollisimman pian)

Kaikenlaisia idiksiä siinä illan aikana pyöriteltiin ja eiköhän DIY-martat vielä kokoonnu uudemmankin kerran! Kiitos järkkääjille.

Muuten olen ollut tosi aikaansaamaton. Olen käyttänyt energiani juhlimiseen ja aamuyöllä kotiin tai kaverin sohvalle könyämiseen. Pitäisi varmaan välillä saada jotain oikeitakin juttuja aikaiseksi. Huomenna kyllä ryhdistäydyn. ;+)Nyt sunnuntain kunniaksi kakkua ja bionadea.
Mitä tykkäätte mun spagettivihkosta, nam?

10 comments:

 1. Toi japanilainen kirjansidontatyyli näyttää kyllä aika kiinnostavalta, ootan innolla sitä ohjepostausta! :-)

  ReplyDelete
 2. Katsoin eka että toi spagetti oli kastematoja! Ei siinä, olisi sekin ollut tyylikäs kansi. DIY-marttameininki kuulostaa inspiroivalta ja hauskalta. :)

  ReplyDelete
 3. mäkin ootan että tulis tutoriaali tosta kirjasidonnasta, haluisin hirveesti tehä oman persoonallisen vihon kun kauppojen vihot on niin tavallisen tylsiä etten niihin jaksakaan loppujen lopuksi mitään tuhertaa.. etenki tää viimeisin näyttää super mageelta!

  http://creativemind-milla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Luuletko muuten että tuo japanilainen kirjansidonta onnistuu kovilla kansilla, tai mitenköhän sitä ohjetta pitäisi muokata?

  http://iramanna.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kannata olla kovin paksu kansi, koska luultavasti silloin vihko ei oikein avaudu kunnolla. Mutta joku paksumpi (taipuisa) paperi on ok, kunhan siihen saa vaan reiät tehtyä.

   Delete
 5. AHAAAAAAAAAa se olikin spagettia.......

  ReplyDelete
 6. onko ne spagetteja?? luulin madoiks :))

  ReplyDelete
 7. Haastoin teikäläisen! Käyhän kurkkimassa. (En oo muuten unohtanu sitä sun haastetta, kyllä vielä teen sen! Jonain päivänä! :---D)

  ReplyDelete
 8. Liityn mielelläni DIY-marttoihin tulevaisuudessa.

  ReplyDelete
 9. Katoin kanssa että matoja vihkon kannessa! Mutta höh jos ei ollu :D

  ReplyDelete