7 March 2013

ZINE


Näyttäisi tulevan jengiä hakusanalla "ennakkotehtävä" tänne niin, että tässä vielä oma graafisen suunnittelun ennakkotehtäväni vuoden takaa. Vähän jo nolostuttaa katsoa tuota (puhumattakaan tekstin lukemisesta, hyrr), joten en hirveän innoissani sitä enää esittele. Mutta vielä kerran nopea katsaus ja sitten tämä saa painua arkistojen uumeniin.

Työ on kokonaan käsityötä. En siis painattanut mitään. Printtasin, maalasin, leikkasin, piirsin, käytin erilaisia materiaaleja ja lopuksi sidoin jutun kasaan. Yritin vetää jutun vähän överiksi, että varmasti huomataan, heh.

Tänä vuonna Taikin tehtävä näyttäisi olevan sama. Ennakkotehtävähän on siis vain yksi osa hakuprosessia, joten valtavasti tsemppiä kaikille hakijoille!

28 comments:

 1. älyttömän hieno!! osaispa itekki jotain noin siistiä tehhä. oot kyllä taitava! :)

  ReplyDelete
 2. Vau!:) Ilmotitko muuten noiden kuvien alkuperää tai edellytettiinkö TAIKissa, että ne pitäis ilmottaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo kuvat ovat siis tekemiäni kollaaseja, jotka leikkasin, liimasin sitten skannasin, photoshoppasin ja printtasin. Oletan että tarkoitat niitä? En ilmoittanut alkuperää, koska kollaaseissa se olisi ehkä turhaa ja turhan vaikeaa. + tää oli kuitenkin vaan "koulutehtävä" ;-)

   Delete
 3. Vau, hieno.
  Ja inspiroiva. Tekee mieli itsekin joskus kokeilla jotakin tuollaista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, mäki haluisin tosta pop-up -hommasta kehitellä vielä jotain kivaa joskus ;-)

   Delete
 4. Huh en kyllä yhtään ihmettele että pääsit sisään, tää on upee ja ihanat värit :) ! Itekki pitäis jo tarttua toimeen noiden ennakkotehtävien kanssa kun haen tonne tekstiilitaiteen puolelle

  ReplyDelete
  Replies
  1. siistii! täytyyki katsoa niitäkin tehtäviä vähän.. Suosittelen myös lämpimästi heti toimeen tarttumista. Se loppupaniikki on hirvee. :.-D

   Delete
 5. voi luoja, oot kyllä aivan älyttömän taitava ja lahjakas! blogiasi on ihana seurata, työsi ovat aivan hirmu mahtavia ja inspiroivia.
  (itse olen tuota lazy ass sarjaa, tiedän että osaisin, ____mutta.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiva kuulla että tykkäät seurata :) Kummasti sitä jaksaa tehdä töitä, kun on jotain mitä tavottelee.

   Delete
 6. Herranjestas, oon sanaton, ihan totta, ihan mahtava, mieletön, kaikkea!! Sulla on silmää, en yhtään ihmettele että pääsit sisään! Sun blogisi on kyllä ehdottomasti inspiroivin ikinä :-)

  ReplyDelete
 7. VAU! Taisit jossain postauksessa miettiä oman zinen tekemistä. Ostaisin ehdottomasti, jos sellaisia tekisit!

  ReplyDelete
 8. Vitsi, kunpa onnistuisin saamaan aikaan edes hitusen tällaista hienoutta, kun tosiaan vääntelen tässä itse nyt noita ennakkotehtäviä. Olet inspiroiva!

  ReplyDelete
 9. No jopas! Voi hitto, siellä on nyt rima nostettuna korkeelle tuleville hakijoille :D
  MIllä sidoit ton lehtisen yhteen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe.. sidoin ton haitarimaiseksi kokonaisuudeksi ja ihan langalla ja neulalla noita sivuja tuohon kiinnitin. Tein eka tukirakenteen pahveista, jotka kiinnitin muistaakseni liimalla tai teipillä yhteen.. tai jotain :D

   Delete
 10. Oot varmana taikuri! Just löysin tieni tänne sun blogiin. Katoin et mistä mun blogiin on tulta ja oli jokin tosi outo linkki ja sitten kun avasin sen niin tuolla osote kentässä oli ihme tekstien seassa sun blogin osoite. Luetko sä mun blogia tai jotain ? :D En usko et mun blogia tänne oisit linkittänytkään. Hmm en tiedä :D Mutta upee työ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva kun löysit tiesi tänne, en tosin tiedä mikä toi linkki vois olla.. :D:D

   Delete
 11. kui monta sivuu sulla tossa on? ku ohjeissa ne sanoo, että 8-12 sivua käsittävä kokonaisuus tänäki vuonna, nii mietin että sisältyyköhän siihen kanssa se lisälehtisen osuus...

  tää sun zine on uskomattoman hieno, out just oikee ihminen opiskeleen siellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ehkä kannata liikaa takertua tuohon sivumäärään. Ei mielestäni ole niin oleellista. Kyllähän mullakin aika monta sivua tuossa taitaa olla... Tsemppia valtavasti! :-)

   Delete
  2. Mäkin tossa yritin laskeskella sun sivumääriä, mutta arvioksi se jäi :D Millanen sun infografiikkaliite oli? Ois kiva nähdä sekin. Hieno Fanzine!!

   Delete
  3. Mun infografiikkajuttu oli aika tyhmä mielestäni, siksi en sitä varmaan ole esitellyt... Printtasin kuultopaperille sen ja liitin sen tuohon "haitarin" toiselle puolelle, niin että se muodostaa yhden aukeaman. :>

   Delete
 12. Moi Laura!

  onko kaikki noi sun sivut kollaaseja joita olet sit skannannut ja lulostanu paperille? vai onko jotain noist ihan paperille piirretty ja liimattu kiinni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kollaasit on kaikki printattu. Eli olen eka leikellyt kuvia ja kasannut niistä kollaaseja ja muokannut koneella ja printannut ja sitten taas vähän leikellyt ja liimaillut. :-D Sitten myös piirsin jonkin verran suoraan tuohon! Eli melkoisen monipuolisesti tuota askartelin...

   Delete