8 February 2013

Sugared

Tämä viikko on ollut kohtalaisen vaikea kaikkien asioiden suhteen. Silmien takana tuntuu taas vihlova kipu, joka kertoo koneen ääressä vietetystä ajasta. Sellaista se sitten kai aina tulee olemaan. Sitten päälle vielä ripaus huolia ja väsymystä. No kaikenlainen möhliminen pitää välillä hyväksyä ja kyllä niitä onnistumisiakin kai joskus tulee.

Viikko kului tiiviissä Indesign-opetuksessa ja oman julkaisun taittotyön parissa. Itselleni tuli vahvasti vuoden takainen pääsykoetehtävä mieleen, jolloin piti tehdä fanzine-lehti. Onneksi ei kuitenkaan ole sellaisia paineita niskassa, mutta kuitenkin vähän. Niin ja asioita voi toki tehdä monella tapaa. Mutta minä olen yrittänyt ottaa sellaisen ajatuksen, että älä vaan mene sieltä missä aita on matalin. Niin että kaikesta puurtamisesta voin kai vain syyttää itseäni, koska itseäni vartenhan tätä teenkin.

Nämä kuvat ovat tulevasta taitostani. Kaikki kuvat ovat omia valokuviani ja kollaasit olen kasannut koneella omista valokuvistani. Tämä oli oikeastaan aika uusi ja haastava tekniikka minulle (kollaasien tekeminen koneella), mutta sitäkin mielenkiintoisempaa kokeilua.

Tuli muuten mieleeni, että kuinka kivaa olisikaan julkaista säännöllisesti jotain omaa pientä kreisilehteä. Sellaista joka olisi vain täynnä kaikkea sekoilua! Piirustuksia, valokuvia ja kollaaseja siis. ;-)7 comments:

 1. Hahaha mä oisin valmis vaikka maksamaan jostain sun lehdestä! :D

  ReplyDelete
 2. ois kyllä söpö lehti!! ja heii sait mutki kahtomaan ja oottamaan girlsin jatkoa viime postauksella:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaten ! Aivan mahtava sarja :''D

   Delete
 3. Törmäsin sun blogiin just äsken ja vaikuttaa tosi mielenkiintoselta!! Mikä lehti toi on? Saako sitä mistään? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Toi on ihan harjoitus vaan, eli ei saa ;-)

   Delete
 4. apua tänä iltana eksyin tänne blogiisi ja olen jo aivan ihastuneena selannut portfoliosi ja blogiasi. ihana ja inspiroiva aaah!!!

  ReplyDelete