20 February 2013

Olet sokeroitu

Tässä nyt valmiina pakettina harjoituksena tehty julkaisu. Ommeltu kasaan, koska niiteissä oli väärä fiilis. Ja kun harjoituksesta puhun, niin taittaminen ja tekstin kanssa pelaaminen tuntuu vielä hitaalta. Vaikka kyseessä onkin tällainen pieni lehti, niin kohtuullisen monta palaa tässä oli aseteltavana. Sain kuitenkin monipuolista palautetta ja paljon mietittävää, joten ehkä vielä joskus opin. 


...ja näin se lepää tyynyllä.
Tekstit ei oikein näy, buu. :-<

15 comments:

 1. Teksti ei tosiaan näy, mutta muuten on kyllä tosi kreisin näköinen kiva lehti :)! Toi sun värimaailma on vaan niin omansa. Tykkään.
  Ainoa minkä suoralta lädeltä oisin itse tehny toisin on toi keskitetty ingressi. Oisin tasannu sen vasuriin ja pitäny oikeen liehuna.

  Nouu mä en haluu valmistuu viel mä haluun jatkaa kivojen harjotusduunien tekemistä, missä saa viel olla ihanan vapaa ja luova!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos tykkäät. Olet ehkä oikeassa tuon ingressin kanssa. Tein sen viimeiseksi, enkä oikein tiennyt mitä olisin tehnyt sille...

   Toivottavasti oikeissa duuneissakin saisi olla vapaa ja luova. Tähdätään siihen ;-)

   Delete
 2. Oi tosi kaunis! Sopii hyvin nuo linjat. Ehkä tuon tavarakaruselli-tekstin ingressin olisin laittanun jotenkin muuten kuin keskitetysti. Kuvat on valtavan upeita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos. :++) Kylläpä tuo ingressi taitaa olla pistävä.

   Delete
 3. Ihanan näköinen lehti!! Kauan sä teit tota? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika kauan. Oliskohan meillä ollu kolme viikkoa tuota kurssia. Eka mietittiin aihe, kirjotettiin, suunniteltiin taittoa, kuvien muokkausta ja sitten iskettiin homma kasaan. Välissä oli tietty luentoja ym. Hyvä kurssi kyllä! :->

   Delete
 4. Ihanan näkönen! Kuulostaa just kivalta harjotukselta. Pitää ehottaa voitasko mekin tehä koulussa jotain tuollasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuntu kyllä hyödylliseltä ja tehokkaalta kurssilta. Toivottavasti tulisi jatkossakin jotain vastaavaa!

   Delete
 5. Wooou, mahtavan yhtenäinen ja hyvännäköinen kokonaisuus! Tykkään simppeleistä typoista ja kuvavalinnoista tosi paljon. Ihan pienenä miinuksena tuo ingressi, mullakin se meinaan pomppaa silmään ;--)

  ReplyDelete
 6. söpö! toi teksti ois kiva saaha luettavaks :)

  ReplyDelete
 7. Oiwauwau miten makee! Ihan sun näköinen! :)

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. UPEAA! Oot lahjakas tyttö, vaikka vasta opintojen alussa:----) Mäki haluan tollasen kurssin meille. Meillä on kyllä ollut ohjelmisto-opetusta InDesignista, muttei sen enempää taittamisesta.
  Keep going! Tykkäilen sun persoonallisesta tyylistä valtavasti.

  ReplyDelete