25 February 2013

Kesä älä tuleYleensä tähän aikaan vuodesta alan haaveilemaan kesästä. Kesän lämpö, vapaus ja helppous. On kaikenlaisia tapahtumia, festareita. Kesätöitä?

Nyt en kuitenkaan odota ollenkaan kesää, koska ei ole mitään odotettavaa. En toivo kesän tulevan yhtään aikaisemmin. Lähinnä mieltäni vaivaa huono omatunto. En ole hommannut töitä, ei ole matkoja ja luultavasti elelen tyhjätaskuna, rantapummina.
Voisinko vain opiskella?

Työ tuo kuitenkin rahaa, joka ei tunnetusti kasva puussa. (Tämän olen jo tähän ikään oppinut, vau.)
Mutta voisinko elää yhden kesän tekemättä mitään? 

5 comments:

 1. Hauskaa, sinällään. Mietin juuri ihan samaa. Voisiko edes kerran aikuisiällään viettää kesän, jolloin ei tekisi mitään. Tai lähinnä niin, että tekisi niitä asioita joita oikeasti haluaa.

  ReplyDelete
 2. Voit elää, se on ihan ok! Miullakin on ihan tarpeeks monta kesää mennyt töissä, joten jos töitä ei tuu niin nostan opintolainaa ennen kesää ja makaan päivät pitkät auringossa. Luultavasti tällainen ratkaisu aiheuttaa hirveitä moraaliongelmia ja omantunnontuskia, mutta miusta pieni tauko tekee aina välillä hyvää. Ainakin jos se on kesällä.

  ReplyDelete
 3. Jos haluaa viettää kesän ilman kesätöitä, niin siitä vaan! On hyvä kuunnella itseään ja nauttia lämpimästä ja valoisasta kesästä omilla ehdoilla. :)

  ReplyDelete
 4. Hei, minkämerkkinen toi sun luonnoskirja on? Mietin kun mulla on ollu vaikeuksia löytää sellasta, josta ei tulit tussit läpi ja jonka paperi ois markereille sopivaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon itse sitonu ton ja käyttäny siinä monenlaisia papereita. Kyllä niistäkin osasta menee läpi, mutta ei se haittaa. Joku kiiltävä paperi sopii ehkä parhaiten tusseille. Valitettavasti en osaa suositella mitään :(

   Delete