3 February 2013

GIRLS

Viime yönä katsoin kaikki Yle Areenan tarjoamat Girls-jaksot ja tykästyin sarjaan totaalisesti. Todella viihdyttävä ja osuvia juttuja. Mutta pitääkö minun nyt odottaa ikuisuus seuraavaa jaksoa?

Aamulla heräsin luulemaan olevani maanantaissa. Onneksi kuitenkin oli vasta sunnuntai, eikä tarvinnut hätiköidä oikeasti mihinkään. Muutenkin olo oli runneltu eilisen jumpan jäljiltä ja sängystä nousu tuntui viiltävältä kyljissä, vatsassa, käsivarsissa.. noh, oikeastaan joka puolella kroppaa.

Viikonloppu oli kiva ja vietin sen lähinnä omissa oloissani. Joskus sitä vaan on siistiä olla ihan yksin ja mietiskellä elämää hedelmätoffeeta syöden.


///<3

6 comments:

 1. Mä katoin kaikki jaksot myös eilen! Se oli hauska, vähän omituinen, mutta kerrassaan viihdyttävä sarja :-)

  ReplyDelete
 2. Mäkin katsoin eilen putkeen noi sarjan jaksot! :--D Jotenkin toi on tosi elämänmakuinen sarja ja ihan hykerryttäviä juttuja. Plus, että liippaa läheltä omaa elämää toi palkaton harjoittelumeininki unelma-aloilla :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäsin kans tosi kovasti ja pystyi kyllä samaistumaan.. Hei tsemppiä sulle harjoitteluun! :-DD

   Delete
 3. Joo samma här,itsekin katoin eilen osan jaksoista telkkarista ja tänään loput koneelta :) ihan viihdyttävä sarja ja mukavaa vaihtelua näihin perus jenkkisarjoihin!
  Omasta mielestäni jopa parempi kuin Sinkkikset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo todellakin kivaa vaihtelua! Ei niin sliipattua. ;+)

   Delete