29 January 2013

Talvipuutarhassa oli kylmä

Tiistai. Luonnostelemassa taas, tällä kertaa talvipuutarhassa. Eilen yöllä sekosin ja tein koukeroita (eka kuva). Tänään olen lisäksi kironnut kaduilla vellovaa loskaa. Living la vida loska, kuten koulutoveri kirjoitti facebookissa. Illalla katsoin MTV:ltä ohjelmia. Olen koukuttunut siihen MADE -sarjaan. Myös Friendzone, Plain Jane, Degrassi ja Awkward kelpaavat vaativaan makuuni. haha, lol ;..-D Päivän kruunasi vielä kauhean ihana jumppa, jossa hiki kirvelsi silmiä ja kunto loppui 30 minuutin jälkeen. Oaah, nyt sattuu ja väsyttää.

///<3

14 comments:

 1. Susta tulee vielä jotain suurta! Sun piirrustukset ovat aivan mahtavia :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon samaa mieltä tän anonyymin kanssa! sun työt on upeita! toivottavasti niitä tullaan joskus näkemään esimerkiksi jossain nettikaupassa kohtuulliseen hintaan............. terveisin köyhä fanisi, joka käyttäisi hilunsa töihisi, vaikka on köyhä

   Delete
 2. Yökukkuminen piirtämisen ja hölmöjen sarjojen merkeissä on yksi lempiharrastuksistani ja siihen tarkoitukseen MADE on kieltämättä sangen hyva ohjelma! ;) Aivan mahtavia koukeroita, ihailen kaltaisiasi kykyjä jotka osaavat piirtää noin kauniita kuvioita tusseilla!

  nimim. puuväreihin jumittunut

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluisin osata käyttää puuvärejä! Ja vesivärejä!

   Delete
 3. UUUUUUU! ei hitto ois niin siistit jos tommosesta koukerokuosista sais vaikka verhot tai tyynynpäälliset, ois ihan sairaan makeet!! oot kyllä mahti:))

  ReplyDelete
 4. Tuo oikeanpuoleinen puu/kasvi/köynnös/mikälie on kyllä ihan mielettömän siisti!Jotenki iski heti muhun:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin kans et siit vois lähteä kehittelemään jotain... ;-)

   Delete
 5. Sun blogia on aina niin mahtava lukea ja erityisesti katsella!
  Mitkä tussit on sun mielestä parhaimpia tollasiin perustuherteluihin? Mitä oot esimerkiksi käyttänyt tossa koukeroinnissa? Tollaset väri-ilottelut on parhaita etenkin tähän aikaan vuodesta. Näin o.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikenlaiset halpiskynät on ihan jees tollaseen. Oon käyttäny ihan jotain tigerista ostettuja. ja yliviivauskynät on mun lemppareita. :D sitten välillä on kiva ostaa niitä kalliimpiakin tusseja... Puhallustussit ois hauska löytää jostai!

   Delete
 6. Amazing, I love Your draw style!

  ReplyDelete