28 January 2013

Beautiful escape

Elämä on täynnä valintoja. Tänään ostin kalliin ja kauniin lehden, enkä esimerkiksi ruokaa kaupasta. Onneksi nuudelit on keksitty ja niitä on kaapissa.

Maanantai on vaihteeksi tuntunut nihkeältä, varmasti huonojen yöunien syytä. Ulkonakin on ollut vain jäätävää vastatuulta. Nyt pitää kuroa hieman kouluhommia kiinni, koska aikaisemmin tänään en saanut juuri mitään tehtyä. Pitäisi valmistella esitelmää, viimeistellä yksi muotokuva ja kirjoittaa tekstiä... (hyviä juttuja kaikki, ei siinä mitään::)

Toissa yönä näin unta, missä sukelsin syvälle meren pohjaan etsimään avainta. Sukeltaessa minulla ei ollut mitään ongelmaa pidättää hengitystä ja olo oli rauhallinen. Vesi oli kirkasta ja turkoosia ja pohja oli valkoista hiekkaa.
En kuitenkaan löytänyt avainta.
 
SOUP magazine issue #4
YEAH


Viimeisen kuvan lehtileikkeet sattuivat vain olemaan kivasti pöydällä kun heiluin kameran kanssa.

3 comments:

 1. Eikä, vähänkö siisti toi leukakipsimuotti korualusena! :) Ja lehtikin näyttää kivalta. Mä en koskaan raaski ostaa kalliita hienoja lehtiä, pitäs kyl joskus. Jotain ihania designiin liittyviä ;)

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noista lehdistä saa niin paljon inspistä ja selailu on paljon mielekkäämpää kuin vaikka nettikuvien. Ja noi on mun hampaat, lahja hammaslääkäriltä.. hoho ;>

   Delete
 2. oi mikä lehti ja ihania kuvia (--: !

  ReplyDelete