30 November 2012

Joulumyyjäiset

Tänään alkoivat meidän koululla jokavuotiset joulumyyjäiset. Itse hengailin koko päivän paikalla ja huomenna illalla taas. Otettiin luokkalaisten kanssa yhteinen myyntipöytä ja tarjolla on vaikka mitä: Printtejä, kalenteri, heijastimia, koruja, kortteja... kaikenlaista!

Katselin myös myyjäisten muun tarjonnan läpi ja paljon kivoja lahjaideoita löytyi. Jos ostaisin joululahjoja, ostaisin varmasti täältä. Suurin osa tuotteista on käsintehtyjä ja uniikkeja, joten mieluusti sellaiseen sijoittaa.

Tässä pari räpsyä meidän omasta pöydästä. Leijona ja mustavalkoinen juliste ovat minun tekemiäni. Leijonaa ja blingbling joutsenta löytyy pienempänä printtinä/korttina ja sitten on vielä läjä niitä erilaisia pop up -kortteja.


Kannattaa tulla tutustumaan.

Helsingissä tänään vallinnut luminen sää ei varmaan houkutellut kovin monia paikalle, mutta toivottavasti huomenna ja sunnuntaina olisi jo vähän inhimillisempi talvisää. :-)

Tervetuloa kaikki ja käteistä mukaan.
Tokyo ry:n joulumyyjäiset
la 10-18
su 10-18
Hämeentie 135 C

Nyt jotain lämmikettä ja viltin alle.

27 November 2012

Joulukortteja

No nyt kun joulukin on taas aloitettu...

Joulukortit. Kuvissa pientä SNEEK PEEKKIÄ tulevista pop up joululukorteista, hehe. Ajattelin myydä näitä kortteja joulumyyjäisissä viikonloppuna. Tai siis kokeilla menevätkö kaupaksi. Ovat kuitenkin käsintehtyjä "askarteluja", joten en tiedä kiinnostavatko ne ihmisiä. Kortteja on neljällä eri kuva-aiheella ja eri väreissä. Jotain muutakin printtihässäkkää on myös myynnissä, mutta niistä ja näistä korteista lisää myöhemmin. ;;;-)

Pientä kiirettä ollut kokoajan. Näpertelyä ja muutakin. Onneksi tämän viikon jälkeen alkaa joku loman tapainen.Tokyon joulumyyjäiset Taikissa 30.11.-2.12.

23 November 2012

Mikke & Bibe

Just for fun. Bieberistä tuli aika iih. Hyvää viikonloppua!

20 November 2012

Buddhajuttu

idkuva Olin tänään piirämässä Tennispalatsin museossa. Innostuin eniten seinällä roikkuvista buddhalaisista kuvista, koska maalauksista löytyi paljon pieniä yksityiskohtia ja muotoja. Näitä muotoja ja elementtejä voisi hyödyntää erilaisissa omissa jutuissa. Välttämättä tämä piirtämäni kuva ei ole kovin mielenkiintoinen, mutta tuosta voisi lähteä kehittelemään jotain.

Yritin vielä kuvata pimeässä museossa maalauksia ennen paikan sulkeutumista. Onneksi ystävällinen museoihminen tuli vinkkaamaan näyttelyn kirjasta. Ihan hyvä viiden euron inspiraatiokirja.

19 November 2012

IDPARTY

Perjantaina juhlittiin Indiedaysin uutta Inspiration blogiyhteisöä Helsingin Adamsissa ja pääsin edustamaan blogiminääni. Aluksi jännitin aika kovasti, koska en tiennyt yhtään mitä illalta odottaisi. Vaatteista oli myös kova stressi, koska tiesin juhlien olevan pullollaan tyylitaitureita ja muodista tietoisia. No yllättäen vaatekaapin sadoista vaatekappaleista yksikään ei tuntunut hyvältä. Päätin kuitenkin lopulta olla yrittämättä liikaa. En välttämättä ole sellainen ihminen joka osaisi edustaa salamavaloissa, vaan mielummin tarkkailen rauhassa menoa. Mutta ihan hyvinhän tämä meni. Yllätyin paljon miten kiva ilta kaiken kaikkiaan oli ja miten mukaviin ihmisiin törmäsin. Juomaa ja pieniä makupaloja oli riittävästi ja enemmänkin... FUSE! sympaattisen oloisine solisteineen toi juhlaan livemusiikin. Niin ja sitten oli se runoilija, jonka esiintymisten aikana vallitsi mielestäni aika utopistinen tunnelma. "Kissa, kissa, kissa..." Kiitos mielettömästi niille jotka tulivat sanomaan moi, vau!

Oli ihan tosi hauska nähdä ihmisiä, muita Indiedays Inspiration yhteisön jäseniä ja vaihtaa juttuja. Toivottavasti vielä tulee tällaisia tapahtumia, koska jäi niin monta ihmistä tervehtimättä. Niin ja siis, vaikka en välttämättä rakasta edustaa valokuvissa tai sellaista, mutta tykkään kyllä juhlista. Että hei, kutsukaa vaan kaikkii kissanristiäisiin. Minä tulen. ::-) Kiitos Indiedays.

Taitaa olla megalahjakas valokuvaaja Tim taustalla. Kukkakuosi rulettaa. Ihastuttavia tyttöjä. <3  Katjan Tous les problémes -blogi kuuluu Inspiration yhteisöön.

Viikonlopun aikana ehdin myös harrastaa muuta kulttuuria. Lauantaina olin katsomassa Stigiä eräässä kuppilassa kaukana kotoa. Varmasti ainutkertainen kokemus sekin. Stigin olemus ja biisien sanat yhdistettynä tähän kyseiseen miljööseen loivat erikoisen kokemuksen. Jotain epätodellista siinäkin oli. Paikasta ehkä kertoo se, että yksi tyttö tuli kehumaan rohkeaa ja erottuvaa pukeutumistani. Erityisesti sitä rohkeaa huulipunaa mitä olin laittanut. Ja siis päällähän minulla oli mustat housut, musta t-paita, musta kangaskassi, pipo ja silmälasit. Olin mahdollisimman olematon. Ei kuulemma sen kylän tytöt voi pukeuta noin. hah, mitä ihmettäSunnuntaina puolestaan luvassa oli hieman pönöttävämmät juhlat toisella tunnelmalla, nimittäin ristiäiset. Voileipäkakku ja muut herkut kyllä maistuivat edellispäivien jälkeen...

13 November 2012

Uusi luonnoskirja

Tässä kirjansidonnassa tehty luonnoskirja. Ihan itse siis tehty. Kanne kuvat poimin vanhoista lehdistä ja lisäsin vielä pitsiä päälle. Aika söpö, iih.

Ehkä uusi kirja innostaa luonnostelemaan vielä enemmän. ::) idkuva

11 November 2012

Barbie-lehtiä ja viikonloppuelämää

Niin tuossa kuvia, mutta mitähän niistä kirjoittaisi. Oli kiva käydä kotikotona ihmettelemässä menoa. Tein myös yhden koulun kuvaustehtävän, jossa piti kuvata tuntemattomasta tyypistä muotokuva. Oli ihan mahtavaa vähän jutella ihmisten kanssa ja kuunnella heidän tarinoitaan. Kuvasin kolmea eri ihmistä, koska vauhtiin päästyäni en olisi malttanut lopettaa.

Kirpparilta löysin Barbie-lehtiä ja juttuja lueskeltiin kuoharia ja vaahtokarkkeja nauttien. Paikallisessa baarissa meno sitten jatkui railakkaasti ja tänään se kostautui jäätävällä päänsäryllä.

Kuvissa esiintyy siskopuoliskoni Nina.

5 November 2012

Studiokuvausta

Tänään harjoiteltiin muotokuvien ottamista studiossa. Aluksi piti valita joku vanha muotokuva, jonka pohjalta oma kuva sitten tehtäisiin. Valitsin kuvani vanhasta postikortista ja sitten vain laittauduin mallin mukaan tai ainakin sinnepäin. Oli tavallista kivempi maanantai. :--)

idkuva Loppuilta taitaakin mennä hiuksia selvitellessä...

4 November 2012

Maskerad

Tadaa, eilisen Arabia maskeradin asu. Olin Avara luonto.Joku muukin oli keksinyt saman idean ja esiintyi BBC:n luontodokkarina, aika hauska sattuma. Harmi vaan kamera unohtui kotiin, oli nimittäin aika makeita pukuja!

1 November 2012

Fotogrammeja

Skannasin äsken koulussa tekemiäni fotogrammeja. Nämä varmaan näyttävät muille vain huonosti muokatuilta kuvilta, mutta oikeasti näitä kuvia ei kuitenkaan ole muokattu millään tavoin. oooh

Kuvien tekemiseen tarvittiin valoherkkää paperia, taskulamppu, pimiö ja erilaisia esineitä. Kameraa ei siis tarvittu. Olin aivan lumoissani tästä ja siksi teinkin aika monenlaisia kokeiluja. Esimerkiksi nuo naamat revin yhdestä paperikassista, joka sattui kivasti olemaan mukanani. Varsinainen lopputulos (kuva edellisen postauksen kukkalampusta) jäi koulun seinälle, mutta tässä pari muuta jännää kuvakokeilua.

Toivottavasti pääsisin vielä joskus pimiöön kehittelemään jotain, vaikka näitä fotogrammeja. Oli nimittäin kivaa!

Untitled Untitled idkuva Untitled Untitled Ja nyt alkoi minulla viikonloppu! Seuraavaksi alan puuhastelemaan lauantaisen Arabia Maskeradin asua. Teemana on "Luonto kutsuu" :::-)