20 February 2012

YEAH!


Tällaista tänään! Värit (neon) hieman lätistyivät skannatessa.
p.s. Osaisiko joku koodin (tai muun keinon) millä saa klikkaamalla kuvan isommaksi??

16 February 2012

Karkkipäiväkirja

Torstai-iltaisin käyn treenaamassa (eli tuskastelemassa ja huokailemassa) vesivärien kanssa avoimen yliopiston piirustuskurssilla. HUUOH, todellakin tuskastelemassa! En hallitse niitä värejä sitten millään! Onneksi kuitenkin hieman kehitystä havaittavissa ensimmäisistä vesiväriharjoituksista, joita en muuten syystä tai toisesta ole täällä esitellyt... Ehkä asiaa auttoi uusi ponisivellin ja kunnollisempi paperi.Vastavärejä
Tässä myös karkkipäiväkirjani tältä päivältä! Idea on ekaluokkalaiselta serkultani. Hän pitää karkkikirjaa syömistään makeisista liimaamalla käärepapereita vihkoon.
Ihan sattumalta jouduin karkkisateeseen lounasaikaan ja pakkohan niitä namuja oli sieltä loskan seasta alkaa hullun lailla keräämään... Kiitos abeille.

Jänniä makuelämyksiä...

14 February 2012

12 February 2012

Valitut palat

Iso laatikko täynnä vanhoja lehtiä ilahdutti kovasti. Vieläpä kotiin kannettuna! Odotan hetkeä jolloin on aikaa ja energiaa tutkia lehtiä tarkemmin skannerin ja saksien kanssa... Ehkäpä jo huomenna. Noista saa varmasti irti vaikka mitä kivaa. Kiitosta vaan sinne ahkeralle vintin siivoajalle!Tänään vierailin myös Ateneumissa ihastelemassa Carl Larssonin maailmaan. Täytyy sanoa että aivan upeaa jälkeä ja tunnelmia. ...Ja älytöntä taituruutta! Erityisesti pidin vesivärimaalausten yksityiskohdista ja sävyistä. Näyttely oli minusta monipuolinen ja laaja. Suosittelen kyllä!

6 February 2012

Multicoloured

Tämä blogi on ollut ja on minulle eräänlainen tyhjä paperi, jota saan täyttää omalla luovuudellani, ajatuksillani ja kuvillani. On siistiä huomata monen ihmisen löytäneen tiensä tänne tänään ja aikaisemminkin. Kiitosta NFV Emmille! Tästä ei ole yhtään hullumpi jatkaa! :-)

height="427"
Asiasta klipsikorvakoruun. Löysin yllä olevat hieenot korvikset Fidasta.


height="449"
height="534"
Värejä. Katsotaan mitä tulee... Lähilasit hommasin helpottamaan päänsärkyjä ja väsyneitä silmiä.