4 December 2012

Joulukuun alkua

Nyt se jonkinlainen loma sitten alkoi. Tosin tässä on kaikenlaista duunia ja järjesteltävää, kuten esimerkiksi pikkujoulujen järkkäämistä. Koulussa ei tarvitse kuitenkaan käydä, koska meneillään olevan kurssin nappasin avoimesta yliopistosta jo aikaisemmin. Ihan kiva, koska en jaksaisi millään tuskailla elävän mallin ja vesivärien parissa.

Näitä korttejakin meni jokunen joulumyyjäisissä kaupaksi. Oikein kiva!

Ja tosiaan viikonloppuna pyörin koulun myyjäisissä ja sain joitain omia tuotteitakin myytyä. Olin tosi innoissani jokaisesta myydystä printistä ja tuli jo paljon ajatuksia minkälaisia juttuja haluaisin tehdä myöhemmin. Ehkäpä laitan tänne nettiinkin pienen kaupan pystyyn.

Myyjäisistä jäi kaivertamaan vain ostamatta jääneet ravun saksista tehdyt korvikset. En huomannut edes ottaa käyntikorttia.  :(

Pioni-printtiä taustalla 

Tänään hain uudesta BikBokista itselleni uuden kukkapaidan. Sain lahjakortin liikkeen avajaisjuhlista ja teki mieli käydä käyttämässä se. Täysin en liikkeen valikoimasta tai vaatteiden laadusta vakuuttunut, mutta jotain yksittäisiä kivoja juttuja oli.

Talvimaisema ikkunasta 

 
Sellaista nyt näin yleisesti.

4 comments:

 1. Moi Laura! Mä_rakastuin_siihen sun leijona printtiin ja mun sydäntä raastoi kun jouduin jättää sen sinne myyjäisiin. Olin ehtiny tuhlata roposet jo ennen kun päädyin sun pöytään :-( Että joo! Kauppa pystyyn ni saan jellonan kotiin ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi, muutama leijona vielä odottaa kotia. :-) Kiva kuulla että tykkäsit!

   Delete
 2. sun blogi on upeee ! rakastuin tohon kukkapaitaan, täydellinen : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete