19 December 2012

Joensuu

Tulin tiistaina Joensuuhun moikkaamaan siskopuoliskoistani. On ollut kyllä varsin mukavaa ja rentoa meininkiä täällä. Tähän mennessä olemme kuluttaneet aikaa mm. tonttutehtailemalla paljon suklaaherkkuja. Erilaisia palluroita, joiden pääraaka-aineena ovat vuorotelleet voi, sokeri, suklaa ja kerma, mmm. Näistä nameista ei vielä ole kuvia, koska tekovaiheessa ne näyttivät lähinnä epäilyttäviltä. Mutta herkkuahan niistä tietenkin tuli. Jotta eivät syötävät joulupöydästä loppuisi...

Kokkailujen lisäksi ollaan juostu pakkasta pakoon kaupasta toiseen ja kierretty varmaan kaikki Joensuun takkikaupat läpi. Tosin hyvin laihoin shoppailutuloksin. Niin täällä on siis niin kylmä ja viima, että tuli hirveä tarve saada kunnon talvitakki. Eikä löytynyt, joten turvauduttiin jalluglögiin.

Viikonloppua kohden pakkanen täällä "susirajalla" vain kiristyy, joten minun on aika matkustaa taas hieman etelämpään. Kiva pieni reissu.

idkuva

4 comments:

 1. Joensuuhun jouluksi!! <3 En malta odottaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavaa Joensuu-joulua sitten sinulle! :) Itse olen matkalla Kouvostoliittoon...

   Delete
 2. Jee Joensuu! Se on miusta niin kiva kaupunki. Miun veli asuu siellä myös. Harmi kun on vaan niin kaukana, ei kauhean usein tule käytyä :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. aa! Mä muistin/kuvittelin et oot sieltä ite. Sul on vähän sellanen murre ;-) Ihan hauska kaupunki, mut hitsin kylmä siellä nyt oli!

   Delete