14 December 2012

16 tuntia pikkujouluja

Keskiviikkona pidettiin koulun median osaston pikkujouluja. Juhlien järjestelyvastuu oli tietenkin uusilla kandidaattiopiskelijoilla, eli meillä ykkösillä. Täytyy sanoa, että aluksi oli kohtuullisen vaikeaa saada suunnittelua käyntiin, koska keneltäkään ei aikaa tai kiinnostusta liieemmin irronnut. Ideoita kyllä, mutta toteuttajia ei niinkään. Onneksi kuitenkin aktiivisia löytyi ja saatiin homma kasaan.

Itse käytin paljon aikaa suunnitteluun ja välillä hieman stressasinkin. Minulla on sellainen visio, että kun jotain tällaisia juhlia järjestetään, niin yritetään sitten tehdä kaikki niin hyvin kuin mahdollista. Kyllä vaiva palkittiin. Ainakin porukka tuntui viihtyvän ja juhlapaikasta tuli sympaattinen. Otsikon 16 tuntia tulee siitä, että vietin juhlapaikalla järjestellessä, juhlien ja lopuksi vielä siivoten ja kotiin tavaroita raahaten noin 16 tuntia. Aamuviideltä lumisateessa, liukkaat kengät jalassa tavaroita raahaten tuli mieleen, että tämä taitaa olla tunnollisen ihmisen palkka, heh.

Sain juhliimme myös sponsorit, joita ilman tunnelma olisi ollut huomattavasti vaisumpi. Kiitos siis Vallilalle ja Vallilan upeille kankaille. Vallilan Saara Eklundin suunnittelema ruusu-kuosinen kangas oli niin hieno, että mietin kovasti mihin omaan juttuun sitä voisin käyttää. Kiitos myös kierrätyskeskukselle, josta saimme hakea kaikenlaista pientä täydentämään meininkiä.
Sellaiset pikkujoulut. Olen tosi tyytyväinen, vaikkakin nyt hyvin väsynyt. Enää ei ole tiedossa yksiäkään isompia juhlia ennen joulua ja ajattelin karata pois Helsingistä heti huomenna...

2 comments:

  1. Supersulosen näköstä! Haluun tuonne majailemaan! Ja haluun lätkäkarkkeja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, maijaileminen on nyt in. Lätkäkarkit nööyyy... :.D

      Delete