5 November 2012

Studiokuvausta

Tänään harjoiteltiin muotokuvien ottamista studiossa. Aluksi piti valita joku vanha muotokuva, jonka pohjalta oma kuva sitten tehtäisiin. Valitsin kuvani vanhasta postikortista ja sitten vain laittauduin mallin mukaan tai ainakin sinnepäin. Oli tavallista kivempi maanantai. :--)

idkuva Loppuilta taitaakin mennä hiuksia selvitellessä...

10 comments:

 1. Hei jos et panepahakses, niin voisitko kertoa et missä kaikkial oot opiskellu? Kävitkö tyyliin eka jonkun kuvikseen painottavan lukion vai ihan normin ja sit minne sen jälkeen menit kehittelemään taitojasi? Kiinnostais tämmönen kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus nuorempana harrastin useamman vuoden kuvista, mutta se loppui yläasteen aikoihin. Aloin vasta kaksoistutkinnosta valmistuttuani tajuamaan paremmin, että mitä haluaisin tehdä. Olen käynyt Heon, jonka jälkeen olen tehnyt töitä ja siinä samalla oppinut jotain graafisesta suunnittelusta. Joitain yksittäisiä kursseja (piirtämistä, maalaamista) olen ottanut esim. Helsingin työväenopistossa ja avoimessa yliopistossa... Aika paljon on ollut sellaista itseoppimista myös. Kaikenlaista löytyy taustalta, niin että en edes meinaa muistaa, mutta nythän sitä sitten vasta opiskellaan. ;-D Toivottavasti vastaus valotti, heh.

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitti, oli kyllä hauska leikkiä...

   Delete
 3. oi kauneutta! mahtavat kuvat, olet kyllä upea!

  ReplyDelete
 4. Wow! I love the pics and the look:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  ReplyDelete