30 November 2012

Joulumyyjäiset

Tänään alkoivat meidän koululla jokavuotiset joulumyyjäiset. Itse hengailin koko päivän paikalla ja huomenna illalla taas. Otettiin luokkalaisten kanssa yhteinen myyntipöytä ja tarjolla on vaikka mitä: Printtejä, kalenteri, heijastimia, koruja, kortteja... kaikenlaista!

Katselin myös myyjäisten muun tarjonnan läpi ja paljon kivoja lahjaideoita löytyi. Jos ostaisin joululahjoja, ostaisin varmasti täältä. Suurin osa tuotteista on käsintehtyjä ja uniikkeja, joten mieluusti sellaiseen sijoittaa.

Tässä pari räpsyä meidän omasta pöydästä. Leijona ja mustavalkoinen juliste ovat minun tekemiäni. Leijonaa ja blingbling joutsenta löytyy pienempänä printtinä/korttina ja sitten on vielä läjä niitä erilaisia pop up -kortteja.


Kannattaa tulla tutustumaan.

Helsingissä tänään vallinnut luminen sää ei varmaan houkutellut kovin monia paikalle, mutta toivottavasti huomenna ja sunnuntaina olisi jo vähän inhimillisempi talvisää. :-)

Tervetuloa kaikki ja käteistä mukaan.
Tokyo ry:n joulumyyjäiset
la 10-18
su 10-18
Hämeentie 135 C

Nyt jotain lämmikettä ja viltin alle.

3 comments:

  1. Hä, luulin et oot Lahdessa koulus/asut siellä, ja nyt kun luin tätä postausta ja sanoitkin et oot stadis niin tuli iha dumbass olo, sil tajusin et kyllähän sä esim. sen kukkalampunkin löysit Helsingin jostain roskalavasta :DDD
    Nyt, kun viimein tajusin tän jutun, on ainakin pakko tulla tsekkaa noi myyjäiset! Oon nimittäin jo jonkin aikaa miettiny et mistä saisin samankaltaisia taulun/julisteen huoneeseeni kun toi sun yks mustavalkonen piirrustus joka näkyy ylimmas kuvassa. Onko senkin hinta 25e, ja kuuluuko toi leijona siihen tauluun vai voiko sieltä ostaa ihan vaan ton pelkän mustavalkosen julisteena?
    Täytyy äkkiä alkaa ettii tuolta huoneen kätköistä käteistä, että pääsen ostelee kaikkee kivaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo Helsinki Helsinki! Tuu katsomaan. Mun julisteet A2-kokoisia (leijona ja pioni) ja maksaa 30 rahaa ja niitä on painettu ihan muutama. Myydään siis ihan erikseen, ei yhdessä. Pienemmät printit seinällä ovat muiden tekemiä. Näytti olevan myyjäisissä tosi paljon erilaisia printtejä tarjolla. Tekisi mieli itsekin tehdä kauppoja. :-)

      Delete