19 November 2012

IDPARTY

Perjantaina juhlittiin Indiedaysin uutta Inspiration blogiyhteisöä Helsingin Adamsissa ja pääsin edustamaan blogiminääni. Aluksi jännitin aika kovasti, koska en tiennyt yhtään mitä illalta odottaisi. Vaatteista oli myös kova stressi, koska tiesin juhlien olevan pullollaan tyylitaitureita ja muodista tietoisia. No yllättäen vaatekaapin sadoista vaatekappaleista yksikään ei tuntunut hyvältä. Päätin kuitenkin lopulta olla yrittämättä liikaa. En välttämättä ole sellainen ihminen joka osaisi edustaa salamavaloissa, vaan mielummin tarkkailen rauhassa menoa. Mutta ihan hyvinhän tämä meni. Yllätyin paljon miten kiva ilta kaiken kaikkiaan oli ja miten mukaviin ihmisiin törmäsin. Juomaa ja pieniä makupaloja oli riittävästi ja enemmänkin... FUSE! sympaattisen oloisine solisteineen toi juhlaan livemusiikin. Niin ja sitten oli se runoilija, jonka esiintymisten aikana vallitsi mielestäni aika utopistinen tunnelma. "Kissa, kissa, kissa..." Kiitos mielettömästi niille jotka tulivat sanomaan moi, vau!

Oli ihan tosi hauska nähdä ihmisiä, muita Indiedays Inspiration yhteisön jäseniä ja vaihtaa juttuja. Toivottavasti vielä tulee tällaisia tapahtumia, koska jäi niin monta ihmistä tervehtimättä. Niin ja siis, vaikka en välttämättä rakasta edustaa valokuvissa tai sellaista, mutta tykkään kyllä juhlista. Että hei, kutsukaa vaan kaikkii kissanristiäisiin. Minä tulen. ::-) Kiitos Indiedays.

Taitaa olla megalahjakas valokuvaaja Tim taustalla. Kukkakuosi rulettaa. Ihastuttavia tyttöjä. <3  Katjan Tous les problémes -blogi kuuluu Inspiration yhteisöön.

Viikonlopun aikana ehdin myös harrastaa muuta kulttuuria. Lauantaina olin katsomassa Stigiä eräässä kuppilassa kaukana kotoa. Varmasti ainutkertainen kokemus sekin. Stigin olemus ja biisien sanat yhdistettynä tähän kyseiseen miljööseen loivat erikoisen kokemuksen. Jotain epätodellista siinäkin oli. Paikasta ehkä kertoo se, että yksi tyttö tuli kehumaan rohkeaa ja erottuvaa pukeutumistani. Erityisesti sitä rohkeaa huulipunaa mitä olin laittanut. Ja siis päällähän minulla oli mustat housut, musta t-paita, musta kangaskassi, pipo ja silmälasit. Olin mahdollisimman olematon. Ei kuulemma sen kylän tytöt voi pukeuta noin. hah, mitä ihmettäSunnuntaina puolestaan luvassa oli hieman pönöttävämmät juhlat toisella tunnelmalla, nimittäin ristiäiset. Voileipäkakku ja muut herkut kyllä maistuivat edellispäivien jälkeen...

6 comments:

 1. Hei apua mie kyllä taisin nähä sut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Kyllä mäkin näin sut. Ois ollu hauska jutella! Seuraavalla kerralla sitten ;-)

   Delete
 2. Ihania nää kuvat, jotenki nosti heti hymyn huulille :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyi miten creepy vauva tossa viimeisimmässä!

   Delete
  2. Hehe, ehkä vähän. Onneksi se oikea ei ollu...

   Delete