30 October 2012

PLASTIC FLOWERS

Vietin tänään hetken roskalavalla Lönnrotinkadulla. Seuraan facebookissa Roskalava HKI -ryhmää ja bongasin keskustelun lavasta, joka olisi täynnä jonkun mummon jäämistöä. Rouvalla oli ollut 25 varastokoppia(!), joten tavaraa riitti. Menin kuitenkin vasta tänään paikalle, vaikka lava oli jo toista viikkoa. Tongin noin tunnin, mutta kylmyys ja hämärtyvä ilta keskeyttivät hommat. Taskulamppua ei tietenkään ollut mukana. Käydessäni läpi tavaroita, mietin minkälaiselle ihmiselle esineet olivat kuuluuneet. Kuvittelin rouvan olleen hatuntekijä ja hän oli ainakin matkustellut paljon elämänsä aikana. Myöhemmin nyt illalla sain tietää, että lavan tavarat kuuluivat tälle rouvalle.



Jotain raahasin kotiinkin. Nojaa, ei mitään kovinkaan upeeta. Ilmeisesti kaikki vanhat hatut ja aarteet olivat joko menneet nopeimmille löytäjille tai hautautuneet muun tavaran alle. Minun silmiini ei sellaisia osunut.

Löysin kuitenkin jotain kitsch- henkistä, joka oli mielestäni oikein minun tyyliseni kapistys. Harmikseni tämä kukkalamppu ei toiminutkaa, vaikka toiveikkaana juoksin vielä Alepasta sopivat patterit. Harmi! :-<

Ajattelin kuitenkin hödyntää tätä ainakin tänään alkaneen valokuvauskurssin tehtävässä, johon pitää valita esine kuvattavaksi "fotogrammi" tyyliin. Siitä varmasti myöhemmin :---)


idkuva Löysin roskalavalta myös jotain printtejä ja yllä näettekin yhden. Innostuin tosin vähän maalailemaan... ;-) ...Ja idean sain tietysti omista vaatteistani.

2 comments:

  1. Ihanan överit kukat! :) Muistuttaa ihan Lola-hajuvesipulloa!

    ReplyDelete