2 September 2012

BlingiäHeheei, olen viettänyt viikonlopun kotona. En ole liikkunut mihinkään, en edes roskia viemään tai kauppaan. Olen syönyt megapussin vaahtokarkkeja, leikellyt glitteripaperia, piirtänyt ja katsonut elokuvia.

Ok kotiviikonloppu. Ensi viikolla on taas paljon tekemistä ja viikon päästä seilaankin sitten jo Kroatiassa! Olen ihan oikeasti purjehtimassa Kroatiassa, Adrianmerellä! En tosin osaa purjehtia, mutta kannella loikoilu x-asennossa onnistuu aivan varmasti... siistiä! :::::-DDD

Alla yksi kuva kuluneelta viikolta. Teimme koulussa julisteita yhdessä valokuvaajien kanssa. Kurssin alussa kävimme katsomassa Juhani Harrin esinekoosteita EMMAssa ja tämän näyttelyn hengessä tehtiin omat julisteet.
Keskellä oleva pesä oli meidän ryhmän. Tehtävän tarkoituksena oli lähinnä tutustua toisiin ja pitää kivaa, joten ainakin nämä tavoitteet täyttyivät.


Seuraavaksi voisinkin aloittaa bikinien ja aurinkorasvojen pakkaamisen.. ;;-)

6 comments:

 1. woooo ihanaa jälkeä jälleen! kaikista parasta sun töissäs on se, että ne on niin sua! en oikein ikinä oo törmännyt toiseen, jolla olis noin oma tyyli :--)

  ja onpas kivaa kun teillä siellä on heti ryhdytty tuumasta toimeen! ei meillä päin vaan kyniin oo tartuttu ja tokkopa vielä toviin tartutakaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Aura!! Mitä te sitten teette siellä? Toivottavasti lähtee rullaamaan :-)

   Delete
  2. istutaan ja kirjotetaan ylös ohjelma muutoksia siitä, milloin pidetään seuraava tervetulopuhe tai turvallisuusluento... onneks tällä viikolla pitäis päästä jo kunnon... luennoille. hehe :--) tästä tää lähtee!

   ja hei ihan mahtavaa ensiviikon reissua! lämpene hyvin

   Delete
 2. Oi voi teikäläisellä on niin ihana taiteilutyyli, ja sen ohella haluaisin pölliä myös tuon Kroatianmatkan (=pitkäaikaisen unelmani)! Ihana tämä blogi on myös muutoin, heh :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Aino! :) Oon odottanu tota tulevaa matkaa todella pitkään ja on kyllä mahtava lähteä.

   Delete
 3. hyvännäköistä juttua:-)

  ReplyDelete