16 August 2012

MenovinkkiHei tässä pieni menovinkki kaikille muodista ja taiteesta kiinnostuneille.
Boutique – Where Art Meets Fashion Amos Andersonin taidemuseossa 17.8.-12.11.2012.

"Boutique Amos Andersonin taidemuseossa on muotia ja taidetta yhdistävä, laaja poikkitaiteellinen näyttely. Annamari Vänskän kuratoima näyttely on kokonaistaideteos, jossa myös musiikki ja tanssi ovat vahvasti läsnä. Boutique muistuttaa taiteen tavarataloa eri kerroksiin sijoitettuine osastoineen."
Lainattu teksti museon nettisivuilta

  Untitled  
Näyttelyssä on viiden eri taiteilijaparin yhteistyössä valmistamia teoksia. Taiteilijaparit muodostuivat aina muotisuunnittelijasta ja kuvataiteilijasta. Yllä oleva teos on Minna Parikan ja Jani Leinosen työtä. 
IHAN MIELETÖN ja IHAN MIELETTÖMIÄ KENKIÄ, woo!!


Paola Suhonen–Mikko Ijäs. Kiinnostavia videoinstallaatioita pitää mennä vielä katselemaan rauhallisempana hetkenä.


Katja Tukiainen ja Samu-Jussi Koski. Tykkään todella paljon Katja Tukiaisen töistä ja oli mielenkiintoista nähdä miten tämä taiteilijapari saa homman toimimaan. Kyllä ainakin minä lumouduin! Aloin myös himoita tuollaista tyttöä itselleni, hehe..

Kävin siis tänään tämän kyseisen näyttelyn avajaisissa ja pidin kovasti kokonaisuudesta. Täytynee mennä vielä uudestaan, koska ihmisvilinässä oli hieman vaikea katsella ja keskittyä. En myöskään nähnyt tanssi-esityksiä tai kuullut musiikkia, joten ne pitää vielä kokea. Ja jäihän se museokauppakin kiireessä käymättä... ;;-)


Täältä voitte lukea tarkempaa ja kattavampaa infoa näyttelystä.
Menkäähän katsomaan, suosittelen! Näiden minun kuvieni lisäksi siellä oli vaikka kuinka katseltavaa ja koettavaa.

3 comments:

  1. J'aime beaucoup les photos!Super!

    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr

    ReplyDelete
  2. Nimeän sinut (ja haastan) the versatile blogger awardin saajaksi! Ohjeet löydät tuolta -> http://kindarandomcrap.blogspot.fi/2012/08/haaste-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete