2 August 2012

Lost in Tapiola

Eilen kävimme katsomassa Minnan kanssa Futuro-taloa näyttelykeskus Weegeessä, Espoossa. Museoretki osoittautuikin astetta haastavammaksi surkeiden suunnistustaitojemme vuoksi. TAI NO, ehkä kuitenkin syynä olivat mun lauseet "Se on tossa ihan lähellä" ja "Mennään tänne päin". Meinasimme kuolla janoon ja vaipua epätoivoon kulkiessamme Tapiolan loputonta betoniviidakkoa. Tuplatriplasukaamuffinssi painoi vatsassa. Lopulta kuitenkin monen ylimääräisen mutkan jälkeen löysimme määränpään, eli Weegeen.


Missä se on... ;;.-D


Matkalta. En tiedä mitä nämä olivat, mutta milestäni näyttävät erehdyttävästi  minun askarteluiltani... 

 
Löytyi! 

 Untitled 
Siinä se Futuro sitten on. Oltiin molemmat hieman pettyneitä sisustukseen, koska eihän siellä ollut muuta kuin penkkejä ja grilli. Talon sisällä oli myös kummallinen haju. Ulkokuori on kuitenkin hieno! 60-luvulla Futuro on ollut varmaan todella jännittävä.

Untitled 
Vähän loikoilua futurosohvilla.

 
Päästiin kahden euron lipuilla tutustumaan myös muihin näyttelyihin. Meillä oli hyvin pikainen puolen tunnin museokierros, koska paikka meni kasilta kiinni.

Weegee/EMMA näyttelyineen vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy ehdottomasti mennä uudestaan ja varata kunnolla aikaa kiertelyyn. :::)

No comments:

Post a Comment