24 August 2012

HELATORSTAI-KLUBILLAOlin eilen katsomassa ihanan Sonían keikkaa Henry's Pubissa. Sonja on uusi luokkakaverini ja ihan todella lahjakas! Tai ehkä pitäisi sanoa monilahjakkuus. Vau!

Mikäli singer-songwriter folk-tyylinen musiikki kiinnostaa, niin Soníaa löytyy ainakin youtubesta ja SoundCloudista. Facebookista voi sitten tsekata tulevat keikat!

Minä lähden nyt jonnekin mökille viettämään viikonloppua ja tuulettamaan ajatuksia. Kulunut viikko on ollut aika rankka kaikinpuolin ja väsyneenä fiilikset vähän ahdistuneet.  Mutta kyllä tämä tästä. Kuuntelen vähän Soníaa ja fiilistelen ;;-))) Hyvää viikonloppua teille kaikille! On ihan sairaan siistiä että tätä sivua seuraa joku muukin kuin äiti.

7 comments:

 1. hoho Sonja! tuttuja!
  Fiilaan noit sun leikekuvia sikana. Tee mulle joku taulu sellanen hieno? :) Voin vastapalvelukseks ottaa susta kuvia ;)

  ReplyDelete
 2. Sonja on kyllä cool! Ootko käyny kuuntelees? Ja voin vaikka tehdäkin taulun,hehe;-)

  ReplyDelete
 3. Moi! Löysin just sun blogin ja sain ihan hirveesti inspiraatiota omiin pieniin projekteihin, kouluun yms! Ihanaa skrollailtavaa näin työpäivän seassa... :D Niin ja onnea alkaneisiin opintoihisi!

  t. Kaimasi

  ReplyDelete
 4. Miltäs nyt Taikissa opiskeletu tuntuu näin ekan viikon jälkeen? : ) mitkä fiilikset

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ollut kivaa, mielenkiintoista ja välillä puuduttavaa (orientaatio...). Tosi paljon upeita, lahjakkaita ihmisiä! Kaikkea uutta! Fiilis oli eilen vähän ahdistunut.

   Delete
 5. Eikä Sonja näytä ainakaan yhtään pahemmalta näin kaksilahkeisen silmin katsottuna...

  ReplyDelete