29 August 2012

GRL POWER


GIRL POWER FOR EVER <3 

Joku sanoi tänään koulussa, että sen pää on täynnä vaaleanpunaista hattaraa. Kuvaus sopii mielestäni oikein hyvin myös minuun. Vaaleanpunaista, makeaa höttöä. On ollut jo pidemmän aikaa.

Hattarapään kruunaa vielä se, että kävin tänään katsomassa Lady Gagaa. Tykkäsin paljon! Jollakin tapaa aika inspiroiva show. Teki heti konsertin jälkeen yhdistää paistettu sisäfile ja paljetteja. Toimii mielestäni oikein nätisti.

Olen nyt hyvin lyhytsanainen, koska on yö. Yöllä voin kyllä piirtää (puhumattakaan pihveistä ja paljeteista!), mutta kirjallinen ilmaisu ei onnistu silloin(kaan) kovin loisteliaasti. Jatketaanpa taas myöhemmin lisää.

Kertokaa joku jotain kivaa? ::.-D

10 comments:

 1. Sisäfile maistunee paremmalta ku paljetit, mutta paljetit on ehdottomasti kauniimpia! Tuosta vois kehitellä jonku liikeidean :D Ja jotain kivaa: kröhöm, nooo tuota ainakin itseä naurattaa juuri nyt tuo biisi Pieni murhapolttaja, varsinkin kertsi: "Kuka rakastaa pientä murhapolttajaa, jonka liekkiä ei saada sammumaan... viisivuotiaana joutais vankilaan" Ihan kamalaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lalala, toi biisi oli joskus jollain suomirokkia cd:llä ja sitä tuli pienempänä kuunneltua ja laulettua :'D

   Delete
 2. mun sormista valuu siirappia koska olet niin ihana. kiitos sairaspäivän pelastamisesta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makeusöverit <3 Kiitos ja kovasti paranemisia!

   Delete
 3. ''And she's got a rainbow syrup in her heart that she bleeds..''

  Olin ite kans eilen kattomassa Gagaa, ihan mieletön show! :---D Jos ennen rakastin Gagaa ni nyt rakastuin uudelleen. <3

  ReplyDelete
 4. Rakastan oloa, jolloin kuljen pää täynnä vaaleanpunaista hattaraa! Kiitos termistä, jota olen etsiskellyt jo pienen tovin!

  ReplyDelete
 5. sulla on ehkä maailman kivoin tukka!

  ReplyDelete