23 July 2012

Kaupunkiloma Tukholmassa

Vietin viime viikolla kaksi yötä ja kolme päivää Tukholmassa. Varasin pienen matkan kruunaamaan viimeisiä lomapäiviäni. Vain itselleni. Tarkoituksena oli rentoutua, oleskella ja tehdä ostoksia.

Tukholma tuntui aika kotoisalta kaupungilta. Kuin Helsinki, mutta isompi. Yritin kierrellä ja nähdä mahdollisimman paljon, koska kerrankin oli hyvin aikaa. Päivät menivät mukavasti katuja käppäillessä ja junalla ajellessa. Rentoa!

Matkustaminen sujui näppärästi ja edullisesti lentäen. (Vinkkinä kaikille matkaajille Blue1 nuorisohinnat)

Huomasin ottaneeni todella vähän kuvia. Keskityin kai enemmän vain oleiluun.  
Urban Outfittersin liike vanhassa elokuvateatterissa oli ylihieno! 

Untitled  
Kaunis kesäsää helli myös Ruotsissa...

Untitled  
Tykkään yksin matkustelusta ja olemisesta, mutta myönnettäköön että välillä olisin kaivannut matkaseuraakin.

Untitled Untitled Untitled Untitled  
Iltapalaa hotellihuoneessa. 

Untitled Untitled  
Kulttuuritalolla pieni katutaide-aiheinen näyttely.  Tarkoitus oli käydä myös Modernin taiteen museossa, mutta kerran väärin suunnistettuani en enää jaksanut lähteä kävelemään takaisin. Kävelin nimittäin jalkani aika kipeiksi. Ensi kerralla sitten! ::)

Untitled

Nyt olenkin jo lomani viettänyt ja toimistoon palannut. Ei tunnu ollenkaan niin pahalta, koska pääsenhän pian kouluun! ::)

8 comments:

 1. Hei jee Ruotsi ::)) Mä meen sinne taas lauantain kyläilemään Jessellä... Missä päin toi Urban Outfitters on ja onks se käymisen arvonen? :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai kiva! UO sijaitsee osoitteessa Biblioteksgatan 5. Ei ole kaukana keskustan ytimestä... Mene ehdottomasti katsomaan! Pelkästään se liiketila on näkemisen arvoinen. (voit sanoa rahoille heiheei.. ;-D)

   Delete
  2. Niin mä vähän pelkäsinki... :----D

   Delete
 2. Luin täs eilis- ja tänäiltana kaikki sun postaukset ja en voi muuta sanoo ku et WAU! Niinku oikeesti! En tajuu miten joku voi olla noin luova ja hyvä piirtämää ja sit viel kaikki sun askartelut ja muut! Tykkään erityisesti sun värien käytöstä, mutta esimerkiks se mustavalkonen sarjakuvaki oli aivan älyttömän magee. En yleensä kommentoi blogeihin mut nyt oli ihan pakko. Jään iha varmasti seurailemaan!=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos että kommentoit! Takaan että jatkossakin tulee kaikkea älyttömän mageeta ;;)

   Delete
 3. Replies
  1. Reissu oli hyvinkin miellyttävä :)

   Delete
 4. Les photos sont superbes! J'adore


  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  ReplyDelete