6 July 2012

Aivot narikassaLomalainen täällä taas. Olen ollut laiskiainen parina päivänä. Lähinnä vain polttanut itseäni Auringon alla ja haaveillut. Tänään päivän ohjelmassa oli kahvinjuonti ja joinkin useamman kupposen parissa eri paikassa. Kotikotoa oli kahvi loppu ja minähän en ilman kofeiinia selviä. Päänsärkyisenä, silmät sumussa autoilin sellaiseen paikkaan, mistä taikajuomaa aivan varmasti löytyisi. Pieni riippuvuus vain. Kahvireissun jälkeen kävin vielä ostamassa kahvipaketin kaupasta, jotta en joutuisi taas aamulla kipristelemään.

Kaiken kofeiinin jälkeen yritin aktivoitua ja päivittää tänne lomakuulumisia. Tosiasiahan on kuitenkin se, että minulla on aika vähän kerrottavaa. Luin, nukuin, makoilin, söin, join. Huomenna ajattelin askarrella juhlakoristelua yksiin tuleviin synttärijuhliin. Olen löytänyt Oh Happy Day -blogista aika paljon kokeilemisen arvoisia koriste-ideoita ja on kiva päästä toteuttamaan jotakin. 

Tämän tyhjästä repäistyn loppuun haluaisin vielä kertoa suunnitelmastani blogini suhteen. Kun kirjoitan sen tänne ylös, niin paremmalla todennäköisyydellä teen asian eteen jotain...
Suunnitelmanani olisi muuttaa ulkoasua ja saada tästä vähän eläväisemmän näköinen sivu (jee lisää gif-animaatioita, hehe ;-)). Sisältö tulee luultavammin muuttumaan aika paljon, koska syksyllä alkavien opintojen myötä oma arkeni muuttu täysin. Portfolio siirtyisi kokonaan omalle sivulleen, koska tämä on ollut vain väliaikainen ratkaisu. Olen myös havahtunut siihen, että lukijoita voisi jollakin tapaa huomioida. Toiveita on välillä tullut ja mikseipä niitäkin voisi toteutella! 

Ihan mahtavaa viikonloppua ja nauttikaa Suomen (kreisi)kesästä! ::::-)

7 comments:

 1. Toivottavasti kirjoitat paljon opiskelustasi syksyllä, mua ainakin kiinnostais lukea mitä siellä oikein tehdään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Opiskelusta tulee varmasti paljon asiaa! :::)

   Delete
 2. Mistä nuo ihanat kengät ovat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. SUPERkengät ovat spirit storesta. En ikinä löydä sieltä mitään, mutta nämä osuivat heti silmään!

   Delete
 3. !!
  Ihanat kengät ! Ja ois tosi kiva jos näyttäisit niitä töitäs ja kertoisit siitä opiskelusta myös sitten syksymmälläkin (:

  ReplyDelete
 4. Voi juku mitkä överikengät! Hienot! Ja kiitti tuosta Oh Happy Day -blogilinkistä, klikkasin itteni sinne ja aah mikä ihana blogi <3

  ReplyDelete