5 June 2012

Nipsnaps pääsykokeissa

Pääsykoeterveisiä. Taas. Olen ollut kaksi päivää Taikin graafisen suunnittelun kokeissa. Ihan tajutonta painamista. Niskat ja pää kipeenä kokoajan. Tätä ihanuutta vielä kolme päivää lisää! Sitten kyllä korkkaan jääkaapissa odottavan sihijuoman! Kuka tulee kilistelemään mun kanssa? ;-D

  
Kuunneltiin kokeissa joku biisi noin kymmenen kertaa ja sen pohjalta tehtiin LP-levyn kannet. Piti keksiä kaikki nimet ym.. Olin eniten fiiliksissä tämän tehtävän kohdalla, joten kehtasin julkaista täällä. Niin ja se biisikin oli tavallaan ihan hyvä... :-)


10 comments:

 1. sä niin pääset ineen, oot loistava tekee näitä :) ja sul on niin omaleimainen tyylikin jo muodostunut. ihanaa! onnea ja tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Nyt pitää vaan jaksaa painaa täysillä vielä kolme päivää.. huh ;-)

   Delete
 2. siis saako sulla olla siellä pääsykokeissakin aikakausilehtiä mukana,josta otat materiaalia?? luulin,että kokeisiin sisältyy maalaamista yms ;o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on mukana lehtiä niin paljon kun jaksoin kantaa! Tehtävässä mainitaan aina erikseen millä se pitää toteuttaa... Tässä tehtävässä välineet olivat vapaat! Kyllä on myös maalausta ja piirtämistä. :-)

   Delete
 3. tuli mieleen et mitä pornolehtiä sulla siellä oikeen on mukana;-D... no ei vaan. toivotaan että opiskelupaikka aukeaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, ihan kesyjä lehtiä vaan ;-)

   Delete
 4. Toinenkin tuolla kanssakärsivä ilmoittautuu ;)

  Näyttää kivalta! Hassua, miten erilaisia juttuja ihmiset on samoista tehtävistä saaneet aikaiseksi! Paljonko pisteitä sä tästä sait, jos saa udella?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluaisin myös kovasti nähdä muiden töitä! :-D Mulle tuli heti aluksi siitä biisistä niin selkeesti tämä fiilis, joten tiesin mitä aloin tekemään. Sain tosta täydet 5! Kumpa kaikki muukin menisi/olisi mennyt yhtä mallikkaasti... heh

   Delete
 5. Ihan mahtava :) Vau! Pidän peukkuja, että pääset sisään - sinne sinä kuuluisit!
  Mistä lehdistä näitä oikein leikkailet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! ::-) Mulla oli paljon erilaisia lehtiä. Valittuja paloja, muotilehtiä ja pari playboyta..

   Delete