8 June 2012

Ahkera viikko takana

Energiajuomaa, kahvia, buranaa, paperia ja tussia meni tavallista enemmän. Vaikka pääsykokeissa olikin todella uuvuttavaa, tykkäsin silti olla siellä. Mikä sen parempaa kuin olla luovien tyyppien ympäröimänä viisi päivää! Suunnittelua, piirtämistä, maalaamista...Voittaa ainakin oman nykyisen työni 100-0, heh. En osaa sanoa yhtään miten minulla kokeissa meni, joten nyt vaan ihmetellään ja odotellaan.

Ja mikäs tässä möllöttäessä, kun on enää pari viikkoa kesäloman alkuun ja ennen sitä olisi viikon päästä Provinssirock. Provinssirock ja asuntovaunu. Tällä kertaa ei tarvitse pelätä teltan päälle kaatuilevia ihmisiä. Varmasti tulee hyvä reissu! JEE


Kuvat pieneltä iltakävelyltä. Yritin tuulettaa ajatuksiani, mutta vielä pääsykoekummitukset vaan painavat mieltäni. Toivottavasti katoavat!

2 comments:

  1. Näin sut siellä pääsykokeissa ja meinasin jopa tulla juttelemaan, mutta enpä sitten uskaltanutkaan! Ehkä ihan hyvä, tuolla itse kunkin täytyy kuitenkin keskittyä olennaiseen :D Mutta kuitenkin, sulla on ihana blogi, ihana piirrustustyyli ja vaikutat muutenkin mielenkiintoiselta tyypiltä. KAIKKEA HYVÄÄ SINULLE JA TOIVOTTAVASTI PÄÄSET :) ja minä myös..... ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi oisit tullu! Vaikka kyllä mulla tosiaan oli se asenne että keskityn niihin kokeisiin vaan, ylläri. Jos sattuu kouluun pääsemään, niin sitten on aikaa tutustua ihmisiin.:-D Kiitos kommentista! Toivottavasti päästään! ::))

      Delete