7 May 2012

Lahteen pääsykokeisiin

Untitled Untitled Untitled Untitled

Lahden Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun valintakoekutsu laskeutui tänään eteisen lattialle. Sitä olin jo tässä odotellutkin... Kokeiden ajaksi sain myös varmistettua majapaikan Lahdesta ja olen tästä nukkumispaikasta hyvinhyvin kiitollinen. Ei tarvitse miettiä kulkemisia sen kummemmin. Nyt pitäisi koostaa vielä siisti portfolio omista töistä. Koepäivät ovat 21.-24.5..

Viikonloppu Haminassa sai aivot selvästi lomalle. Ainakin tänään oli kevyt olo. Pieni maisemanvaihto kannattaa välillä! Vielä kun pääsisi Suomen rajojen ulkopuolelle... Täytynee varailla joku retki jonnekin.

Ihan hyvä päivä väläytellä kuuden vuoden oikomishoidon tulosta! :::-D

9 comments:

 1. Replies
  1. Toivottavasti sujuu myös kokeissa...

   Delete
 2. Onnea kokeisiin, toivottavasti pääset sisään ! :---)

  ReplyDelete
 3. Onko tämä mones kerta kun olet pyrkimässä Lahteen? Itse sain aikoinaan kutsun muotoilijoiden pääsykokeeseen,mutta koetilanne oli niin stressaava,kun piti huovasta tehdä kenkä ja jotenkin iski hirveä paniikki,joten ei siitä sitten mitään tullut ;/ yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta!
  Millon saat kuulla tulokset Taikin pääsykokeista?

  Mutta onnea kokeeseen kuitenkin ja luota itseesi :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä tulee olemaan kolmas kerta näissä kokeissa. Koulun ovet ovat pysyneet minulta toistaiseksi kiinni ja keväisin aina sama pääsykoerumba. :( Minä en ole myöskään koetilanteessa vahvimmillani. Tiedän kuitenkin mitä haluan, joten en ole lopettanut yrittämistä. Taikin pääsykokeet selviävät vasta myöhemmin tässä kuussa...

   Kiitos! :-)

   Delete
 4. Tosi paljon onnea kokeisiin! Toivon että pääset, sussa on talenttia!

  ReplyDelete
 5. Pääsitkö muotsikkaan? Onko tulokset tulleet? :) -L

  ReplyDelete
 6. Hmm? Pääsin viime vuonna, mutta menin aaltoon. Tämän vuoden menoista en tiiä mitään, heh ::--D

  ReplyDelete