19 May 2012

Kalloja

Heipparallaa. Täällä sekavissa tunnelmissa kirjoittelen. Lyö tyhjää. Vähän ehkä hermostuttaa ja stressaa ensiviikon pääsykokeet, mutta toisaalta odotan niitä myös innolla! Huomenna ajattelin tehdä vielä jotain paperihankintoja yms. ja laittaa tavarat kasalle. Viikonloppu menee varmaankin aika rauhallisesti...

Maanantaina raahasin kaikki maalauskurssin upeat työt kotiin kritiikin jälkeen. Nyt ne odottavat loppusijoituspaikkaansa, eli roskakatokseen tervemenoa. Taiteilukurssi tältä keväältä on nyt ohi! Enää pitäisi se sarjakuvakurssi hoitaa läpi. Uskon että näistä kursseista on ollut jotain hyötyäkin... Ainakin on kokoajan tullut tehtyä jotakin.

Fiilistelin vielä tuota yhtä isompaa maalausta. Täytyy ehdottomasti yrittää maalata kesällä jotain samantapaista!
 
Meinasin myös julkaista pienen videonkin, mutta sitten iski joku itsekriittisyystaijotain ja video jää julkaisematta. Tosin ei minulla siinä mitään tämän enempää sanottavaa tainnut ollakaan. Eli siis hyvin vähän.

Zzz

14 comments:

 1. voisitko harkita kysymyspostauksen tekemistä <: ? monilla olis -itseni lisäks- varmaankin paljon kysyttävää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm... hieman vierastan sellaisia, mutta ehkä voisin harkita! :-)

   Delete
 2. mitkä pääsykokeet sulla on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lahden muotoiluinstituutissa graafisen suunnittelun kokeet. Neljä päivää, iiks :-)

   Delete
 3. Tsemppiä hirveesti pääsykokeisiin, oot niin taitava, että eiköhän tärppää ;--)

  ReplyDelete
 4. Onnea ja menestystä pääsykokeisiin :--)! Miekin olin viime vuonna muotsikan kokeissa ja oli aikamoinen rupeama tuo neljä päivää. Onko siulla muita pääsykokeita tulossa vielä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oltiin sitten samaan aikaan siellä! Harmi kun en muista. Tosin eipä siellä hirveesti ehdi ihmisiä katsella. :D Odotan vielä Taikista kutsua..

   Delete
  2. Oho! Joo en miekään kyllä muista yhtään! Siellä oli niin hirvee tohina koko ajan päällä (ainakin mulla) että en kyl ehtinyt ees juttelemaan kenenkään kanssa. Toivottavasti pääset taikinki kokeisiin :-)

   Delete
 5. Paljon tsemppiä pääsykokeisiin! Nää sun työt on kaikki ihan mielettömän hienoja!!=)

  ReplyDelete
 6. tällee btw, eiks sua pelota et ku laitat näit blogii ni joku tulee ja kopioi esim just noit kollaasei? joo, tää kysymys siks koska tykkään itekki tosi paljo laittaa omaa blogii omii kollaasei ja tämmösii ni sillai :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivon ettei kukaan kopio kuviani ilman lupaa! Mutta jos teksin jotain Oikeita töitä ja laittaisin niitä tänne, kannattaisi varmaan laittaa niihin joku "vesileima"... :-)

   Delete
 7. älyttömän ihanat hiukset! nami

  ReplyDelete
  Replies
  1. ylipitkät ja monihaaraiset <3 kiitti :-D

   Delete