27 May 2012

Hurraa sunnuntaille!

 
Hei sehän on Säihkyturpa! 

 
Tänään olen yrittänyt tehdä sarjakuvakurssin viimeistä tehtävää. Teen cover-versiota mahtavasta Fok_It sarjakuvasta. Toteutus tulee olemaan aika luova... Keskiviikoksi pitäisi saada jotain valmiiksi, joten ehkä esittelen toivottavasti valmiin lopputuloksen silloin.

Yritin piirtää myös ulkona, mutta nukahdin ja käristin otsani ihanan punaiseksi.  Oli kyllä tosi kaunista, lämmintä ja merimaisema on aina upea. :--) 10 comments:

 1. Okei ehkä kuolisin jos saisin tollasen kortin! Niin siisti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi miten hyvä idis! Postikortteja! Niitähän vois oikeesti tehdä :-D

   Delete
  2. No oikeesti kyllä! :D

   Delete
 2. Aivan ihana tuo yksisarvinen ja sun käsiala, tai tuo "fontti", mitä käytät piirustuksissasi on UPEA<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Säihkyturpa on upee! kiitti =-)

   Delete
 3. ihana toi kortti <:

  hei pakko kysyy,et oliks sul ihan ilmiselvä asia kun olit valmistunu,joko lukiosta tai amiksesta,että sä haluat graafiseksi suunnittelijaksi? ja oliko sulla ihan alusta alkaen motivaatiota piirtämiseen ynnä muuhun? Mulla on ite vaikeata yhdistää työ ja muu elämä piirtämisen ja maalaamisen kanssa :s tosin valmistun tällä viikolla vasta lukiosta,joten ajattelen,että kyllä tässä on vielä aikaa!
  Ajattelin kysyä ihan vain uteliaisuudestani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei se aluksi ollut ihan selvää. En tiennyt kyseisestä alasta oikein mitään. Olin kuitenkin kiinnostunut mm. sommittelusta ja piirtämisestä. Lisäksi olin opiskellut markkinointia, joten mielestäni omasin hyvän pohjan. Kiinnostus ja motivaatio alaa kohtaa kasvoi vuosien myötä. Oikeastaan ihan hyvä etten heti päässyt opiskelemaan, koska minulla on nyt takana 2-3 vuotta erilaista työkokemusta. Olin myös hetken Kelan tuella työharjoittelussa mainostoimistossa. Suosittelen myös tuollaista vaihtoehtoa jos ala kiinnostaa!

   Sinulla on todellakin aikaa! Kyllä se elämä aina jollakin tapaa kuljettaa siihen suuntaan minne haluat. :-) Itselläni on ainakin nyt valtavasti opiskelumotivaatiota.

   Onnea valmistuneelle! ;-)

   Delete
 4. Ihan mahtava! :)

  ReplyDelete
 5. Uskomatonta, ettet ole koskaan ennen kyseistä kurssia tehnyt sarjakuvia! ;)

  Nyt mulla ei ole tarjota sulle kuvitushommia - mutta ehkäpä palaamme asiaan myöhemmin tulevaisuudessa, ehkäpä...

  ReplyDelete