7 April 2012

Vapaata!

Tänään on ollut varsin mukava päivä. Olen nauttinut tästä ylimääräisestä pääsiäisvapaapäivästä kovasti. Nukkumista pitkään, Iron Sky, hyvää ruokaa, vähän suklaata ja telkkarin tuijottamista. Aiai. Huomenissa (tai siis tänään lauantaina...) olisi tiedossa diskoilua ja voi vitsi miten kiva päästä tanssilattialle!

Ajattelin laittaa tänne vielä pienen katsauksen aikaisemmin tekemistäni töistä. Jotakuta voi kiinnostaa.

7 comments:

 1. Ei vitsi! Sä oot niin taitava :oo! Mut mistä hnkit kaikki noi sun tarvikkeet? Siis niiku kaikki noi lehdistä olevat kuvat (kädet, jalat, kukat, kasvot, jne). Ekö siihen mee aika saamaristi rahaa? Ja en ymmärrä miten saat ne aseteltuu tolleen noin hienosti et se näyttää iha WOU!! Tell me your secret. Mä oon innostunu parikinkertaa leikkelee lehtiäni ja kokeilee tehä jtn samantyylistä kuin noi sun työt, nii lopputulos näyttää ihan hirvenpierulta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ei ole mitään salaisuutta. :-D Käytän vaan materiaalia joka jollain tapaa kiinnostaa. Mitä vaan tulee vastaan. Yleensä pidän kaikki lehdet ym. tallessa tai leikkaan niistä talteen jotain ennen kuin hävitän...

   Delete
 2. oikeesti rakastan sun töitä! Kauan oot opiskellu piirtämistä? ja kauan sul yleensä menee piirtää yks tollanen, otetaan vaik esimerkiks toi tokavika kuva, kaua sul kesti tehä se?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikaa menee varmaan keskimäärin 4-6 tuntia A3-kokoisen mustavalkoisen piirroksen tekemiseen. Tuohon meni varmaan n.6h. En oikein ikinä katso kelloa kun piirrän. Aika vaan menee! Ja mä oon myös aika hidas :D

   Delete
  2. Niin ja en osannu vastata tuohon kauanko oot opiskellu piirtämistä -kysymykseen mitään... Tekemällä oppii!

   Delete
 3. Voi hitsi noita sun töitä :O On niin siistiä löytää tämmösiä blogeja ku joka paikka on täynnä pelkkiä muotiblogeja. Toivottavasti mäki oon joskus noin taitava:)

  ReplyDelete
 4. Hienoja ideoita sun töissä:-) vaudevauu

  ReplyDelete